Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marea Britanie nu va cere iesirea din Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie nu va cere iesirea din Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat miercuri premierul britanic Theresa May, aflata in prima sa vizita oficiala in Germania, relateaza AFP. ----- Premierul britanic Theresa May efectueaza, zilele acestea, o vizita oficiala in Germania si Franta, acestea fiind primele sale deplasari in strainatate dupa preluarea functiei, in cursul carora urmeaza sa contureze calendarul Brexit, relateaza France Presse. continuă pe Ziarul Bursa

Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

Un oficial guvernamental a declarat marti la inalta Curte de la Londra ca in contextul Brexitului, Marea Britanie nu va initia procesul in acest an pentru Articolului 50 al Tratatului de la.

Boris Johnson: Marea Britanie nu va abandona cooperarea europeana

Marea Britanie va continua sa fie un participant activ pe scena europeana si dupa iesirea din Uniunea Europeana, a declarat Boris Johnson la Bruxelles, in prima sa vizita in strainatate in calitate de ministru de Externe al Regatului Unit, informeaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Marea Britanie ar putea parasi Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2019

Ministrul britanic al Comertului International, Liam Fox, a avansat duminica 1 ianuarie 2019 ca posibila data a iesirii efective a Marii Britanii din Uniunea Europeana si a anuntat ca noul guvern de la Londra a inceput deja discutii informale pentru incheierea unor acorduri bilaterale de liber schimb cu mai multe tari, printre care se numara Australia si Canada, anunta Agerpres.

Brexit. Conferinta de presa comuna Angela Merkel-Theresa May. Merkel: Marea Britanie are nevoie de timp

Noul premier al Marii Britanii Theresa May s-a deplasat la Berlin, miercuri, pentru o prima discutie cu omologul german Angela Merkel despre procesul de iesire al tarii din Uniunea Europeana. Cei doi lideri au tinut o conferinta de presa comuna la sfarsitul intrevederii, din care lasa de inteles ca Marea Britanie nu va fi presata sa invoce articolul 50 al tratatului de la Lisabona, care ar demara negocierile de iesire, conform The Guardian.

Marea Britanie nu se grabeste sa iasa din UE

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat.

CE: Marea Britanie risca sa intre in recesiune in 2017 din cauza Brexitului

Economia Marii Britanii ar putea intra in recesiune in cursul anului 2017, ca efect al votului in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, estimeaza Comisia Europeana, potrivit site-ului agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Wizz Air isi reduce planurile de investitii in Marea Britanie

Wizz Air isi va modifica planurile de expansiune in Marea Britanie din cauza deprecierii lirei sterline dupa votul din 23 iunie pentru Brexit, transmite Reuters.

Marea Britanie nu va divorta oficial de Uniunea Europeana in acest an

Marea Britanie nu va incepe divortul oficial de UE invocand articolul 50 din Tratatul de la Lisabona in acest an, a declarat marti un avocat al guvernului in fata inaltei Curti,.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Cum ar putea fi dat peste cap rezultatul BREXIT

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in.

Noi acuzatii dupa referendumul din Marea Britanie: Cetatenii au fost indusi in eroare. Sa decida Parlamentul

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in justitie aplicarea in mod direct a rezultatului referendumului, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )