Libnet.ro
UNICEF

19:46

Marea Britanie a inaintat un protest diplomatic Ecuadorului pentru adapostirea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange

B1 B1,
Marea Britanie a inaintat un protest diplomatic Ecuadorului pentru adapostirea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange

Marea Britanie a inaintat joi un protest diplomatic Ecuadorului pentru adapostirea fondatorul WikiLeaks, Julian Assange in ambasada de la Londra din 2012. Potrivit Reuters, Marea Britanie considera ca adapostirea. continuă pe B1

Romanca Anca Pop are cea mai buna piesa pop in Marea Britanie! Din Playboy, la radiourile din Londra!

Romanca Anca Pop a cucerit Marea Britanie cu piesa ei, Free Love, care a fost votata de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie! Iata cum a ajuns Anca din Playboy, la radiourile din Londra! .

Creste somajul in Marea Britanie

Numarul somerilor din Marea Britanie a crescut cu 25. 000 in trimes and 172;trul al doilea din 2015, la 1,85 milioane, potrivit anuntului facut ieri de Oficiul National de Statistica ONS) de la Londra, care arata ca piata locala a muncii a pierdut posturi timp de doua luni la rand.

Locuri de munca in Germania si Marea Britanie. Se cauta personal calificat

Angajatori din Germania si Marea Britanie recruteaza, prin reteaua europeana Eures, personal calificat in asistenta sociala, zugravi-vopsitori, sculeri, instalatori sau comisionari. Majoritatea contractelor sunt pe perioada nederminata.

Ce a vazut un barbat din Marea Britanie pe camera de supraveghere de langa patul fiicei sale. FOTO

Momentul in care o presupusa fantoma apare deasupra patutului unui copil din Marea Britanie a fost inregistrat de camera de supraveghere montata de parintii micutei. Jonathan Murphy, in varsta de 32 de.

Germania si Marea Britanie fac angajari. Ce specialisti se cauta si care sunt salariile oferite

Angajatori din Germania si Marea Britanie recruteaza, prin reteaua europeana Eures, personal calificat in asistenta sociala, zugravi-vopsitori, sculeri, instalatori sau comisionari, majoritatea contractelor fiind.

Klaus Iohannis anunta viitoare intrevederi cu lideri din intreaga lume, dupa ce a trecut in revista discutiile cu sefi de stat si guvern din Germania, Franta, Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni pe Facebook un scurt bilant al intalnirilor pe care le-a avut in mandatul sau de presedinte, amintind de discutiile cu liderii politici din Franta, Germania, Marea Britanie, Italia ori Spania, si a anuntat ca va avea astfel de intrevederi si cu alti lideri din intreaga lume. Nici Iohannis si nici Administratia Prezidentiala nu au anuntat pana acum programul viitor al presedintelui si eventualele intalniri cu omologi straini.

Marea Britanie acuza Spania ca a incalcat suveranitatea Gibraltarului prin prezenta navelor spaniole in apele sale

Marea Britanie acuza Spania ca a incalcat suveranitatea Gibraltarului. Elicoptere ale serviciilor vamale si ambarcatiuni ale politiei spaniole au patruns in mod ilegal in apele teritoriale si spatiul aerian.

O alta vedeta se retrage din juriul emisiunii The Voice din Marea Britanie

Cantaretul Will. am, membru al grupului The Black Eyed Peas, a decis sa se retraga din juriul emisiunii The Voice din Marea Britanie, informeaza Mediafax.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru acreditarea ambasadorului Mihnea Motoc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru acreditarea in calitatea de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui Mihnea Ioan Motoc, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis a semnat pentru acreditarea ambasadorului Motoc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru acreditarea in calitatea de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui Mihnea Ioan Motoc, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )