Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Romanca Anca Pop are cea mai buna piesa pop in Marea Britanie! Din Playboy, la radiourile din Londra!

ADPM ADPM,
Romanca Anca Pop are cea mai buna piesa pop in Marea Britanie! Din Playboy, la radiourile din Londra!

Romanca Anca Pop a cucerit Marea Britanie cu piesa ei, Free Love, care a fost votata de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie! Iata cum a ajuns Anca din Playboy, la radiourile din Londra! . continuă pe ADPM

BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta

Erata 17:00 Sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti a adus din nou evolutii mixte ale indicilor, jumatate dintre acestia fiind pe plus si jumatate pe minus, arata un raport al Prime Transaction. BET-FI a avut si de aceasta data cea mai buna performanta, crescand cu 0,44%, in principal pe seama SIF Banat Crisana SIF1, +0,93%) si SIF Moldova SIF2, +1,14%).

Afla daca Android-ul tau are cea mai periculoasa vulnerabilitate

La cateva saptamani dupa ce am aflat prima oara de Stagefright, exista in sfarsit o aplicatie de Android pe care o puteti folosi ca sa vedeti daca sunteti vulnerabili. Sistemul de operare Android nu este deloc perfect, iar fragmentarea sa impreuna cu modul defectuos prin care va sunt livrate actualizarile de securitate va pun datele [] Afla daca Android-ul tau are cea mai periculoasa vulnerabilitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Simona Halep are cea mai importanta crestere a victoriilor pe hard (grafic)

Dintre primele cinci favorite ale primului turneu important al verii, Rogers Cup din orasul canadian Toronto, Simona Halep are cea mai importanta crestere a procentajului victoriilor pe suprafata dura hard).

Noul Winmasters.com, cea mai buna experienta de pariere

Noua platforma winmasters este aici si este pregatita sa iti ofere si mai multa actiune si distractie! Arena internationala a jocurilor ce iti ofera pariuri sportive, casino, poker si jocuri nu a trecut doar printr-un lifting superficial, ci a beneficiat de o imbunatatire substantiala pentru a-si creste calitatea functionalitatii si utilizarii. Princiapul obiectiv al winmasters este sa ofere cele mai bune produse si servicii intr-un mediu simplu, rapid si modern, totul in cea mai mare siguranta! .

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Sotia regelui mezelurilor, cea mai puternica femeie de afaceri din Baragan. Ce profit are imperiul Aldis, la 4 ani de la moartea miliardarului George Naghi

Cea mai bogata femeie din Baragan a gasit puterea sa se reinventeze, la patru ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, fondatorul imperiului Aldis. Alina, sotia miliardarului, a reusit sa aiba in 2012 profit, dupa ce compania pierduse 2,2 milioane de euro in 2011.

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Cea mai intalnita fantezie sexuala. 98% dintre barbati se gandesc la asta

Cea mai intalnita fantezie erotica, atat pentru femei cat si pentru barbati, este sexul cu o persoana cunoscuta, care nu este insa partenerul oficial, spun studiile. Conform unui studiu publicat in Journal.

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2996 seconds )