Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Marea Britanie a inregistrat in 2013 cea mai puternica crestere economica din ultimii 6 ani.

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie a inregistrat in 2013 cea mai puternica crestere economica din ultimii 6 ani.

Economia Marii Britanii a crescut anul trecut cu 1,9%, cea mai puternica rata de expansiune din 2007, cu performante bune in toate sectoarele, cu exceptia constructiilor. In ultimul trimestru, Produsul Intern Brut al Marii Britanii a crescut cu 0,7% fata de trimestrul al treilea, respectiv cu 2,8% fata de perioada corespunzatoare a anului anterior, cea mai buna evolutie din primele trei luni ale lui 2008, potrivit Bloomberg. Mai mult de jumatate din cresterea economica din trimestrul al . continuă pe România Liberă

Cum se vede pe Internet cea mai puternica ninsoare a anului

Iarna si ninsoarea si-au dat mana peste Romania si au bagat-o sub nameti. Este o ocazie numai buna pentru multi oameni sa se exprime pe Internet cu privire la aceasta situatie. Iata cum se vede iarna prin camera telefonului si din fata monitorului.

REPORTAJ Medicii romani si bulgari din Marea Britanie se plang ca vin la ei pacienti din ce in ce mai ostili

Un reportaj realizat de jurnalistii britanici de la The Guardian arata ca romanii si bulgarii care lucreaza de ani de zile in Regatul Unit se lovesc de intensificarea ostilitatilor din partea pacientilor dupa intreaga campanie media dinainte de ridicarea restrictiilor pe piata muncii, prin care acesti imigranti au fost prezentati intr-o lumina proasta. in prezent, peste 2. 000 de romani calificati muncesc in sistemul sanitar britanic.

Actiunile Vodafone au inregistrat cea mai mare scadere din 2008

Actiunile Vodafone au inregistrat luni cea mai mare scadere din mai mult de cinci ani, de 7,2%, dupa ce grupul american ATT a respins zvonurile potrivit carora ar putea lansa o oferta de preluare a operatorului britanic de telefonie mobila,.

Faze tari: In 1969, nimeni nu se mira ca iarna ninge. Urmareste un buletin de stiri despre ninsorile de altadata din Romania; Sambata, la ora 19:37, este cea mai aglomerata din punctul de vedere al sexului; Un magnat din Hong Kong ofera 100 de milioane d

Romanca Dumitrita a gasit in Marea Britanie job-ul pe care niciun englez nu il vrea. Romanca Dunitrita Tudorache a plecat in Marea Britanie ca multi conationali ai sai, in cautarea unui trai bun. Sutienul care se desface doar cand iubesti cu adevarat. Foarte tare! Creatorii de moda japonezi de la Ravijour vor lansa testul suprem in materie de amor.

Romanii pot urma cursuri de ucenicie platite, in Marea Britanie

Romanii fara un loc de munca care intentioneaza sa mearga in Marea Britanie pot accesa de acum si oferte de ucenicie platite, in baza unui program lansat de guvernul de la Londra. Agentiile de recrutare din.

Victor Spirescu, singurul roman care a invadat Marea Britanie: Acum imi este bine, am un loc de munca stabil si am reusit sa imi fac toate actele

Victor Spirescu, singurul roman care a invadat Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, swpune ca lucrurile au intrat in sfarsit pe un fagas normal.

Seful Fiat va propune inregistrarea grupului in Marea Britanie si listarea la New York

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, va propune saptamana viitoare board-ului producatorului auto inregistrarea acestuia in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, in urma fuziunii cu compania americana Chrysler, au declarat.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

Helen Mirren va primi cea mai inalta distinctie la premiile BAFTA 2014

Actrita britanica Helen Mirren va fi recompensata cu cea mai inalta distinctie, Fellowship, la Premiile BAFTA 2014, gala care va avea loc pe 16 februarie, la Londra.

SUA va avea 230 de sportivi la JO de la Soci, cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna

SUA se prezinta cu cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna la Soci, formata din 230 de sportivi. Delegatia americanilor va fi formata din 125 de sportivi si 105 sportive, acestia ur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )