Libnet.ro
UNICEF

01:06

Seful Fiat va propune inregistrarea grupului in Marea Britanie si listarea la New York

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Fiat va propune inregistrarea grupului in Marea Britanie si listarea la New York

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, va propune saptamana viitoare board-ului producatorului auto inregistrarea acestuia in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, in urma fuziunii cu compania americana Chrysler, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Seful Fiat are planuri mari pentru compania auto

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, va propune saptamana viitoare board-ului producatorului auto inregistrarea acestuia in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, in urma fuziunii cu.

O romanca si-a gasit slujba de vis in Marea Britanie

O romanca a venit in Marea Britanie pentru o slujba in spatele unui birou, iar acum isi risca viata intr-o cascadorie spectaculoasa, anunta Mirror. Dumitrita Tudorache visa un post in sectorul.

Alerta in Marea Britanie, din cauza unui vas esuat ce ar proveni din Canada, plin de sobolani canibali (VIDEO)

Panica in Marea Britanie din cauza unei posibili invazii a unor sobolani canibali, ce ar proveni de pe nava ruseasca parasita, Lyubov Orbova. Fostul vas de croaziera ar fi esuat pe tarmurile regatului, dupa.

Pastila de slabit care se transforma in balon gastric, lansata in Marea Britanie

Obalon este numele uneia dintre cele mai noi metode de slabit, disponibila de putin timp in Marea Britanie: pastila care, odata inghitita, se transforma intr-un balon care se umfla si umple stomacul, astfel incat pacientului sa-i elimine senzatia de foame.

VIDEO Marea Britanie estimeaza ca in 2016 va reveni la productia auto pe care o avea in 1972

Productia auto din Marea Britanie va reveni in 2016 la circa 1,92 milioane unitati, volum care nu a mai fost atins din 1972, anul in care au fost produse cele mai multe masini in Regatul Unit. Productia auto britanica s-a aflat in declin permanent din 1972 incoace, iar pe o tendinta ascendenta a reintrat incepand cu anul 2012.

Rata somajului din Marea Britanie, cel mai mare declin din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie. Asta inseamna ca se plaseaza foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a.

Fiat ar putea fi listata la bursa din New York

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, ar putea propune, saptamana viitoare, inregistrarea companiei in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, dupa fuziunea cu producatorul auto american Chrysler, scrie MarketWatch, citand surse apropiate situatiei.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )