Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Antena3 Antena3,
Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie. continuă pe Antena3

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii incepand cu 8 iunie, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca va devasta industria, a anuntat vineri ministrul de Interne britanic Priti Patel, potrivit Reuters.

Coronavirus in lume: Statele Unite se apropie de 100.000 de decese Africa a depasit pragul de 100.000 de infectii Thailanda: Zero cazuri si decese noi

Numarul cazurilor de coronavirus raportate la nivel mondial a ajuns la aproape 5,2 milioane, iar ce al deceselor asociate cu Covid-19 este de aproximativ 335. 000, in conditiile in care aproape 2,1 milioane de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. 09 Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale 20. 25 Africa a depasit pragul de 100. 000 de infectii19. 02 Cercetatori elvetieni au reusit sa reproduca noul coronavirus pornind de la genomul acestuia 17. 49 Cehia considera ca epidemia este sub control si avanseaza cu relaxarea restrictiilor17. 11 Olanda: 600 de angajati ai unui abator sunt in carantina, dupa descoperirea unui focar de coronavirus16. 27 Spania relaxeaza carantina din Madrid16:14 Rusia se asteapta la o crestere semnificativa a mortalitatii in luna mai.

CORONAVIRUS: Franta introduce carantina voluntara and pentru cetatenii si rezidentii sai care revin din afara UE

Francezii si rezidentii permanenti in Franta care sosesc in tara din afara Uniunii Europene vor fi invitati sa intre in mod and voluntar and intr-o carantina de 14 zile, incepand de miercuri, a anuntat marti ministrul de externe Jean-Yves Le Drian, potrivit AFP.

Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie? Detaliul care l-a dat de gol

Un hot roman, care s-a intors din Marea Britanie, a fost prins de politistii din tara, dupa ce acestia au descoperit mai multe genti in spatele masinii.

Dat de gol de linguri si furculite. Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie

Un roman intors din Marea Britanie a fost arestat de politisti dupa ce acesta a fost prins cu mai multe genti in care se aflau bunuri furate din sudul Angliei. Printre acestea s-au regasit argintarie, bijuterii sau medalii de razboi.

Radu Banciu: Din ianuarie 2021, gata cu lafaitul, nu mai merge la munca in Marea Britanie nimeni din UE fara acordul lor (VIDEO)

Radu Banciu le-a reamintit romanilor din Marea Britanie, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca niciun cetatean UE nu va mai putea merge la munca in Regat fara acordul.

Ce arata primele rezultate in cazul imunizarii de grup din Suedia si Marea Britanie

Suedia, care a favorizat ideea unei imunizari de grup pentru a lupta cu pandemia de coronavirus, a anuntat ca numai 7,3 la suta din populatia capitalei Stockholm avea, la sfarsitul lunii aprilie, anticorpi de COVID-19. Cifrele prezentate sunt.

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de.

Marea Britanie anunta noile tarife vamale pe importurile din UE in cazul unui no-deal

Automobilele, printre care si cele Dacia, ar urma sa fie taxate cu 10% Guvernul britanic a anuntat marti noul regim de tarife vamale pentru importuri ce va fi aplicat de la 1 ianuarie 2021, dupa iesirea efectiva din piata unica europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )