Libnet.ro
UNICEF

22:15

Marea Britanie se pregateste pentru o actiune militara in Siria: e nevoie de o interventie rapida

Antena3 Antena3,
Marea Britanie se pregateste pentru o actiune militara in Siria: e nevoie de o interventie rapida

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului. continuă pe Antena3

Marea Britanie pregateste o posibila actiune militara in Siria

Un purtator de cuvant al premierului britanic David Cameron a anuntat, marti, ca Marea Britanie pregateste un plan pentru a actiona militar in Siria, ca raspuns la folosirea armelor chimice asupra civililor.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Londra pregateste planurile de interventie pentru o posibila actiune militara in Siria

Londra pregateste planuri pentru interventie militara ca raspuns la atacul cu arme chimice din Siria, anunta Downing Street, citat de BBC. Premierul britanic ar putea chema parlamentarii din vacanta, dupa ce se va intoarce la resedinta oficiala marti dupa-amiaza.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria. Sedinta de urgenta in Parlament, joi

Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU, dupa cum a.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria, chiar si fara acordul ONU

Update 13. 53 - Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU,.

CRIZA SIRIA. Londra pregateste planurile pentru o posibila actiune militara.

Marea Britanie pregateste planurile pentru o posibila actiune militara in Siria, a anuntat marti Downing Street, relateaza AFP, conform Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Hollande: O decizie cu privire la o actiune militara in Siria va fi luata in zilele ...

Presedintele Francois Hollande a anuntat, intr-o declaratie de politica externa sustinuta marti la Paris, ca o decizie cu privire la o actiune militara in Siria va fi luata in zilele urmatoare, transmite Mediafax. Exista momente in care aceasta responsabilitate este greu de angajat. Sa angajezi sau nu angajezi Franta, sa actionezi sau sa nu actionezi, sa decizi sau sa nu decizi, sa intervii sau sa nu o faci, o data in plus aceasta problema va reveni in zilele urmatoare, a declarat .

Ce crede Iranul despre o actiune militara in Siria.

O interventie militara in Siria ar ameninta securitatea si stabilitatea in regiune, a avertizat marti ministrul iranian al Apararii, in contextul in care prinde contur o interventie militara impotriva regimului sirian, in urma unui presupus atac chimic langa Damasc, transmite Mediafax. In cazul unei actiuni militare impotriva Siriei, securitatea si stabilitatea in regiune vor fi amenintate, a declarat pentru agentia oficiala IRNA generalul Hossein Dehgan, a carui tara este principalul aliat .

Italia respinge o actiune militara in Siria fara mandat din partea ONU

Italia a respins marti o interventie militara in Siria fara aprobarea Consiliului de Securitate al ONU, estimand ca nu exista alternativa la o solutie politica negociata. Italia nu va lua parte la nicio so.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta impotriva Siriei

Statele Unite si Marea Britanie avertizeaza ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, informeaza BBC News online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )