Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAREA BRITANIE: Scolile ar trebui sa ramana deschise in al doilea val al pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Scolile ar trebui sa ramana deschise in al doilea val al pandemiei

Scolile ar trebui sa ramana deschise, iar birourile care au nevoie de prezenta fizica a angajatilor ar trebui sa ii cheme la munca in conditii de siguranta, a declarat marti ministrul Michael Gove, inainte ca premierul Boris Johnson sa anunte noi restrictii pentru combaterea celui de-al doilea val al pandemiei de coronavirus, conform Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul britanic al Educatiei, despre al doilea val de COVID-19: Scolile ar trebui sa ramana deschise

Michael Gove, ministrul britanic al Educatiei, este de parere ca unitatile de invatamant ar trebui sa ramana deschise, in contextul celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul Marii.

Coronavirus in Marea Britanie: Daca nu se inverseaza trendul, Regatul ar putea ajunge la 200 de morti zilnic in noiembrie

Autoritatile sanitare britanice au avertizat luni ca, daca se continua actualul trend, epidemia de coronavirus va decola intr-un al doilea val care ar putea conduce la 200 de morti pe zi nu mai tarziu de luna noiembrie, scrie AFP.

CORONAVIRUS |Quebec se afla la al doilea val al pandemiei de coronavirus

Pronvincia canadiana Quebec a intrat in cel de-al doilea val al pandemiei cu noul coronavirus. in Quebec s-au inregistrat 586de noi infectari cu COVID-19 intr-o singura zi, cea mai mare cifra.

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza temerilor legate de aparitia unui al doilea val de Covid-19

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza impactului avut de temerile legate de aparitia unui al doilea val de cazuri de Covid-19 asupra actiunilor companiilor din sectorul calatoriilor si vacantelor,in timp ce titlurile bancilor au scazut in urma raportului referitor la transferurile de fonduri suspecte in valoare de circa 2. 000 de miliarde de dolari de catre cele mai mari institutii de credit.

Provincia Quebec din Canada a intrat in cel de-al doilea val al pandemiei

Provincia Quebec, cea mai afectata de coronavirus din Canada, a intrat in cel de-al doilea val al pa.

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi

Motivul misterios pentru care un sat din Marea Britanie ramanea fara internet in fiecare dimineata la ora 07:00 a fost in sfarsit aflat.

CORONAVIRUS |Marea Britanie adopta noi masuri de restrictie: pub-urile si restaurantele se vor inchide mai devreme

Marea Britanie adopta noi masuri de restrictie impotrivacoronavirusului, astfel, autoritatile au decis sa inchida mai devreme toate pub-urile si restaurantele. Masura va intra in vigoare de joi si.

Bancile, somate de UE sa-si reduca dependenta excesiva de ajutorul reciproc oferit de Marea Britanie

Bancile si alti participanti pe pietele financiare din Uniunea Europeana vor avea termen pana la mijlocul lui 2022 pentru a-si reduce dependenta excesiva de casele de clearing cu sediul in Marea Britanie, a anuntat luni Comisia Europeana.

Marea Britanie pregateste o lege care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London

Marea Britanie pregateste o noua lege a serviciilor financiare care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London, dupa iesirea din Uniunea Europeana, transmite Reuters, conform news. ro.

Marea Britanie pregateste o lege care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London

Marea Britanie pregateste o noua lege a serviciilor finnciare care sa sustina competitivitatea si deschiderea pentru afaceri a centrului financiar din City of London, dupa iesirea din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )