Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-19

Premierul Boris Johnson a spus ca spera ca Marea Britanie s-ar putea intoarce la normalitate inainte de Craciun, programand o ridicare treptata a restrictiilor, dar a avertizat ca tara inca trebuie sa se pregateasca pentru ce e mai rau, relateaza Reuters. Premierul britanic Boris Johnson a anuntat totodata o investitie de circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) pentru alocarea mai multor resurse serviciului national de sanatate NHS). continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Epidemia continua sa progreseze, nou record de infectari in SUA Rusia, acuzata de atacuri cibernetice care vizeaza studiile pentru un vaccin

Covid-19 continua sa progreseze, in special in Brazilia si in Statele Unite, unde a doborat un nou record de noi cazuri detectate in ultimele 24 de ore. Peste 13,6 milioane de persoane au contactat boala si in intreaga lume au fost inregistrate cel putin 585. 750 de decese legate de noul coronavirus. Italia a depasit joi pragul simbolic de 35. 000 de morti, potrivit AFP. 45:Guvernatorul statului Georgia a dat in judecata primaria Atlanta pentru a o impiedica sa faca obligatorie purtarea mastii22:34 Franta a inregistrat 14 noi decese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul total a ajuns la 30. 152 de morti. 00: Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-1919. 25: O aplicatie de urmarire a simptomelor indica sase tipuri distincte ale infectiei COVID-19.

Marea Britanie, in pragul celui de-al doilea val de COVID-19. Premierul Boris Johnson: O revenire la normal, probabil in jurul Craciunului

Premierulbritanic, Boris Johnson, a anuntat ca Marea Britanie este pregatita pentru cel de-al doilea val de COVID-19, iar circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) s-au alocat resurselor.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Rusia ar incerca sa fure din Marea Britanie rezultatele unui studiu privind vaccinul Covid

Un grup de hackeri rusi este acuzat ca ataca organizatii din Marea Britanie, SUA si Canada pentru a .

Coronavirus: Marea Britanie ar putea recomanda purtarea mastilor in toate locurile publice - presa britanica

Marea Britanie ar putea recomanda in curand acoperirea fetei in toate locurile publice, inclusiv birouri si alte locuri de munca, a anuntat marti The Telegraph, la o zi dupa ce guvernul a anuntat ca mastile vor fi obligatorii in magazine din 24 iulie, relateaza Agerpres.

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Alti 28 de romani din Marea Britanie, diagnosticati cu Covid-19. Acestia sunt muncitori la o ferma din Herefordshire

Mai multi romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie au fost diagnosticati cu Covid-19, anunta, marti, Ministerul Afecerilor Externe MAE). Starea de sanatate a acestora este buna, ei fiind.

28 de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv la noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca 28 de cetateni romani care lucreaza in Marea Brita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )