Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maria Grapini: Proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si nu mai poate fi reparat

Antena3 Antena3,
Maria Grapini: Proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si nu mai poate fi reparat

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si ca nu mai poate fi reparat. Problema. continuă pe Antena3

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Senatul a respins proiectul Rosia Montana

Senatorii au respins luni, in plen, proiectul Rosia Montana. Au fost exprimate 91 voturi pentru, noua voturi impotriva si o abtinere.

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Vosganian: Societatea romaneasca nu are suficiente date privind proiectul Rosia Montana

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, apreciaza ca in prezent societatea romaneasca nu este pregatita sa abordeze proiectul Rosia Montana, pentru ca nu are suficiente informatii, dar considera ca aurul va fi exploatat atunci cand vor fi.

Dan Sova: in calitate de senator voi vota pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. Politic.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )