Libnet.ro
UNICEF

13:01

Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European: Trag un semnal de alarma cu privire la punerea in pericol a libertatii presei in tara mea

B1 B1,
Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European: Trag un semnal de alarma cu privire la punerea in pericol a libertatii presei in tara mea

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu. Grapini a declarat in fata colegilor sai eurodeputati ca decizia in cazul lui Dan. continuă pe B1

VIDEO. Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu, relateaza B1 Tv.

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European. in timpul unei vizite de patru ore la Strasbourg, liderul de la Vatican le-a vorbit deputatilor europeni despre valoarea vietii umane si despre necesitatea.

Dan Voiculescu a castigat procesul pe care i l-a intentat Paraschiva Silaghi

Dan Voiculescu a castigat procesul pe care Paraschiva Silaghi i l-a intentat in urma cu aproape doi ani. Silaghi sustinea ca Dan Voiculescu ar fi dat note informative despre ea si a cerut daune morale de 21.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu

Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, scrie luni pe blogul sau ca actuala majoritate parlamentara trebui sa decida saptamana aceasta suspendarea presedintelui Traian Basescu, altfel istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in deceniul rusinii, referindu-se la cei zece ani de mandat ai acestuia. Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas, afirma Voiculescu.

Dan Voiculescu nu se lasa. ii cere lui Tariceanu sa-l suspende pe Basescu

Dan Voiculescu scrie din nou de dupa gratii. De aceasta data el cere suspendarea presedintelui Traian Basescu. Nu invoca un motiv anume, dar dorinta lui arzatoare este ca finalul de mandat sa il gaseasca suspendat din functie pe seful statului.

Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Basescu

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, sugereaza ca, in timpul ramas pana la terminarea mandatului, Traian Basescu ar trebui suspendat, pentru a nu lasa impresia unei complicitati a unor.

Parlamentul European pregateste o motiune care propune scindarea operatiunilor Google

Parlamentul European pregateste o rezolutie care ar urma sa separe in Europa businessul de cautare al Google de restul operatiunilor companiei americane. Parlamentul are in plan un numar de solutii pentru a pune capat pozitiei dominante.

Papa Francisc a tinut un discurs in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns, luni dimineata, la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, unde a tinut un discurs, apoi la Consiliul Europei. Vizita Papei va dura doar patru ore, fiind cea mai scurta.

Papa Francisc va sustine un discurs in Parlamentul European

Papa Francisc a ajuns marti dimineata la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, apoi la Consiliul Europei, relateaza AFP.

Parlamentul European dezbate o motiune de cenzura impotriva lui Juncker

Parlamentul European PE) dezbate luni o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene CE), initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )