Libnet.ro
UNICEF

12:45

Maria se indrepta spre casa batranei din Italia de care se ingrijea, cand a avut parte de un sfarsit cumplit. Dupa cinci ani, criminalul sau nu a platit inca pentru fapta sa

Antena3 Antena3,
Maria se indrepta spre casa batranei din Italia de care se ingrijea, cand a avut parte de un sfarsit cumplit. Dupa cinci ani, criminalul sau nu a platit inca pentru fapta sa

Maria Rastasanu, o ingrijitoare romanca din Italia, a fost ucisa, in 2014, la fiul batranei la care era angajata. Maria avea atunci 51 de ani si a fost spulberata cu masina de fiul batranei, un barbat cu. continuă pe Antena3

O balena insarcinata a fost gasita moarta pe plajele din Italia. Mamiferul avea in stomac peste 200 de kilograme de plastic

Pe o plaja din Italia a fost gasita o balena moarta. Animalul avea in burta peste 200 de kilograme pe plastic, ceea ce a dus atat la moartea ei cat si a fetusului, afirma Ministrul Mediului din Italia, conform cnn. com.

O balena insarcinata a fost gasita moarta pe plajele din Italia. Mamiferul avea in stomac peste 20 de kilograme de plastic

Pe o plaja din Italia a fost gasita o balena moarta. Animalul avea in burta peste 20 de kilograme pe plastic, ceea ce a dus atat la moartea ei cat si a fetusului, afirma Ministrul Mediului din Italia, conform cnn. com.

Decizie-soc a autoritatilor din Italia. Au trimis la Bucuresti mai multi romani condamnati pentru crima

Decizie exploziva a autoritatilor din Italia. 13 romani condamnati in Peninsula au fost urcati in avion si trimisi in Romania, a anuntat ministrul de Interne de la Roma, Matteo Salvini. Patru dintre.

Tudorel Toader, despre detinutii adusi in tara din Italia: Este o dovada a capacitatii noastre de a asigura conditii in inchisori la standarde europene

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca aducerea in tara din Italia a 13 romani pentru a-si ispasi in Romania pedepsele cu inchisoarea arata inca o data capacitatea Romaniei de a asigura conditii la standarde europene in penitenciare.

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce-si lovea copiii, a fost retinut

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce isi lovea cu salbaticie copiii ca sa se razbune pe sotie, a fost retinut pentru 24 de ore. Fetita de cinci ani si fratele ei, de numai doi ani,.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Petrecuse bine in centrul Timisoarei si mergea spre casa, cand a fost oprit de Politie. A suflat cu greu in etilotest, s-a uitat la aparat, s-a uitat la politisti si i-a lasat cu gura cascata: Hai ca nu e asa de mult!

Un tanar de 25 de ani a iesit cu prietenii la o petrecere in seara de sambata in Timisoara si dupa ce s-a distrat bine a plecat catre casa. S-a urcat la volan, in speranta ca la ora 2 dimineata si politistii sunt tot.

Tudorel Toader, reactie in scandalul detinutilor trimisi din Italia in Romania pentru a-si ispasi pedepsele: Vor avea conditii bune

13 romani condamnati in Italia au fost urcati in avion si trimisi in Romania pentru a-si ispasi pedepsele. Patru dintre romani sunt condamnati pentru crima, sapte pentru rapire si trafic de fiinte.

Tatal din Galati care s-a filmat in timp ce si-a batut copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Galati au emis joi mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru barbatul care s-a filmat in timp ce isi batea copiii de doi si cinci ani si a trimis filmarea mamei minorilor,.

Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru impuscarea ursului din Buzau care a ucis zeci de animale

Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru recoltarea ursului care, in ultimele doua saptamani, a ucis cateva zeci de animale din mai multe gospodarii ale unor sate din Buzau. Animalul va fi prins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )