Libnet.ro
UNICEF

07:00

Maria Sharapova eliminata in optimi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova eliminata in optimi la Roland Garros

Detinatoarea titlului de la Roland Garros, Maria Sharapova, a fost eliminata luni in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Andreea Mitu, eliminata la Roland Garros de Alison Van Uytvanck

Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck, numarul 88 mondial, informeaza Mediafax. Romanca a fost eliminata dupa.

MituMania cucereste Romania!Andreea a batut-o pe italianca Francesca Schiavone 7-5, 6-4 si se califica in premiera in optimi la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 6-4, pe Francesca Schiavone Italia - locul 92 WTA) si s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Andreea Mitu a batut-o pe italianca Francesca Schiavone si se califica in optimi la Roland Garros, unde o intalneste pe belgiana Van Uytvanck

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 6-4, pe Francesca Schiavone Italia - locul 92 WTA) si s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Maria Sarapova, eliminata in optimi de finala la Roland Garros

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturi de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul.

Andreea Mitu a fost eliminata de Alison Van Uytvanck in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu a fost eliminata, luni, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Van.

Maria Sarapova s-a calificat in optimi la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova s-a calificat vineri in optimi la Roland Garros, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe australianca Samantha Stosur, cu scorul 6-3, 6-4, informeaza site-ul oficial al.

Andreea Mitu se opreste in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu a parasit turneul de simplu de la Roland Garros in optimile de finala dupa o infrangere categoria la Alison van Uytvanck din Belgia.

Andreea Mitu si-a aflat adversara din optimi la Roland Garros

Aflata la prima participare pe tabloul principal de la Roland Garros, jucatoarea Andreea a ramas singura in competitia de simplu dintre cele cinci reprezentante ale Romaniei aliniate la start.

Andreea Mitu, in optimi la Roland Garros

Andreea Mitu a ajuns in optimile de la Roland Garros la prima sa participare pe tabloul principal al competitiei. Romanca a eliminat-o pe campioana Openului francez din 2010, Francesca Schiavone, in numai 2 seturi.

Roland Garros: Maria Sharapova, campioana en-titre, eliminata in optimi de Lucie Safarova

Maria Sharapova, campioana en-titre de la Roland Garros, a fost eliminata in optimi, scor 7-63), 6-4, de Lucie Safarova, favorita numarul 13.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )