Libnet.ro
UNICEF

15:15

Andreea Mitu, eliminata la Roland Garros de Alison Van Uytvanck

B1 B1,
Andreea Mitu, eliminata la Roland Garros de Alison Van Uytvanck

Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck, numarul 88 mondial, informeaza Mediafax. Romanca a fost eliminata dupa. continuă pe B1

Roland Garros: Alison Van Uytvanck vs Andreea Mitu 6-1, 6-3/ Mitu, eliminata in optimi - Coplesita de emotii

Andreea Mitu a incheiat parcursul de vis de la Roland Garros in optimi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Alison Van Uytvanck, din Belgia, scor 6-1, 6-3 partida a durat o ora si sapte minute). Coplesita de emotii, Andreea nu a reusit sa mai fie stapana pe ea, a gresit mai mult decat in partidele precedente si nu a putut sa profite de numeroasele sanse de break avute in al doilea set.

Ce n-a vazut Parisul! Andreea Mitu a castigat la Roland Garros mai mult decat o facuse in toata cariera ei

Romania a plans dupa Simona Halep, pentru ca aceasta a fost eliminata in turul al doilea la Roland Garros, dar a descoperit-o pe Andreea Mitu.

Andreea Mitu a fost eliminata de Alison Van Uytvanck in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu a fost eliminata, luni, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Van.

Roland Garros 2015: Andreea Mitu, eliminata de Alison VANderkid Uytvanck, scor 6-1, 6-3

Andreea Mitu, 100 WTA, a fost eliminata in optimile turneului de la Roland Garros de belgianca Alison Van Uytvanck, 88 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3.

Roland Garros: Andreea Mitu vs Alison Van Uytvanck (Dupa ora 17:00)

Andreea Mitu se afla in fata celei mai importante performante din cariera: patrunderea in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va intalni pe Alison Van Uytvanck in jurul orei 17:00), meciul de pe terenul 1 urmand sa fie Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Andreea Mitu vs Alison Van Uytvanck 1-5

Andreea Mitu se afla in fata celei mai importante performante din cariera: patrunderea in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o intalneste pe Alison Van Uytvanck, meciul de pe terenul 1 este Livescore pe HotNews. ro.

Andreea Mitu la Roland Garros: a cazut si mitul Mitu! Cu ce s-a ales romanca dupa eliminarea in optimile de finala

Andreea Mitu la Roland Garros. Romanca a ratat calificarea in sferturile de finala ale French Open, fiind surclasata de Alison van Uytvanck, din Belgia.

Totul despre Andreea Mitu, speranta noastra de la Roland Garros. Amanunte tari si nestiute din viata sportivei

Andreea Mitu va juca in aceasta dupa-amiaza in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe belgianca Alison van Uytvank.

Andreea Mitu se opreste in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu a parasit turneul de simplu de la Roland Garros in optimile de finala dupa o infrangere categoria la Alison van Uytvanck din Belgia.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )