Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sol la Europenele de la Berna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sol la Europenele de la Berna

ACTUALIIZARE 14:30 Marian Dragulescu a cucerit argintul european si la sarituri Sportivul roman Marian Dragulescu 35 ani) a cucerit medalia de argint in finala de la sarituri, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna, dupa ce cateva ore mai devreme obtinuse si argintul la sol. ---------- Sportivul roman Marian Dragulescu a castigat medalia de argint in finala de la sol, astazi, la Campionatele Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna Elvetia). continuă pe Ziarul Bursa

Gimnastica: Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sol la Europenele de la Berna

Sportivul roman Marian Dragulescu a castigat medalia de argint in finala de la sol, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna Elvetia), anunta Agerpres.

Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sol la Europenele de la Berna

Sportivul roman Marian Dragulescu a castigat medalia de argint in finala de la sol, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna Elvetia), transmite.

Marian Dragulescu, medaliat cu argint, la Campionatele Europene

Marian Dragulescu, medaliat cu argint, la Campionatele Europene .

Dragulescu tine gimnastica masculina in viata. Veteranul a cucerit doua medalii de argint, la Europenele de la Berna

Gimnastul Marian Dragulescu, care va implini 36 de ani in decembrie, a castigat, duminica, medalia de argint in finala la sol, la Campionatul European de la Berna.

Marian Dragulescu, medalie de argint in finala la sol, la Campionatul European de la Berna

Gimnastul Marian Dragulescu a castigat, duminica, medalia de argint in finala la sol, la Campionatul European de la Berna.

Gimnastica: Marian Dragulescu a cucerit argintul european si la sarituri

Sportivul roman Marian Dragulescu 35 ani) a cucerit medalia de argint in finala de la sarituri, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna, dupa ce cateva ore mai devreme obtinuse si argintul la sol, anunta Agerpres.

Vesti bune din sport. Marian Dragulescu la Campionatele Europene de Gimnastica de la Berna (VIDEO)

Dubla reusita pentru gimnastul Marian Dragulescu la Campionatele Europene de Gimnastica de la Berna, arata B1 TV. Sportivul a castigat doua medalii de argint: una la finala de la sarituri si una la.

Una calda, una rece. Gimnastii au ratat finala pe echipe, la Europenele de la Berna, insa Dragulescu si Berbecar s-au calificat in trei finale pe aparate

Veteranul Marian Dragulescu s-a calificat in finale la sol si sarituri, iar Marius Berbecar in finala la paralele, la Campionatul European de la Berna, unde echipa masculina a ratat finala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )