Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marian Godina, reactie virulenta dupa atacul la adresa mamei politistului Gigina: Acest individ poate scuipa si inghiti in acelasi timp, si nu ma refer la oxigen!

Antena3 Antena3,
Marian Godina, reactie virulenta dupa atacul la adresa mamei politistului Gigina: Acest individ poate scuipa si inghiti in acelasi timp, si nu ma refer la oxigen!

Marian Godina a avut o reactie virulenta la adresa lui Ion Cristoiu, care a afirmat intr-o emisiune TV ca mama politistului Bogdan Gigina ar trebui sa taca, sustinand ca e manipulata. continuă pe Antena3

Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Am voie sa spun ce simt? imi e sila! Sunt momente cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre ele

Politistul Marian Godina a avut o reactie, pe Facebook, dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scapat de urmarirea penala in dosarul lui Bogdan Gigina, in urma votului dat de senatori.

Reactia lui Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: imi e sila!

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru, 73 impotriva,.

Fostul sef al Politiei Brasov, pensionat la Marian Godina, dupa un scandal de proportii

Seful Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, chestorul Ioan Aron, s-a pensionat brusc anul acesta in luna martie in urma scandalului Marian Godina. Politistul de la rutiera a fost certat dupa ce fosta sefa a Crucii Rosii s-a pland la sefii lui ca ii luase permisul unui sofer.

Reactia politistului Marian Godina dupa votul negativ al Senatului in cazul anchetarii lui Gabriel Oprea: Am voie sa spun ce simt? imi e sila!

Marian Godina, politistul care a devenit celebru pe Facebook datorita istorisirilor sale, a reactionat dupa ce senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale, pentru ucidere din culpa, in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Cel mai cunoscut politist se declara scarbit de situatia lui Gabriel Oprea. Marian Godina este revoltat de votul senatorilor care blocheaza Justitia: imi este sila. Este unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godina a fost revoltat de decizia senatorilor de a respinge solicitarea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Marian Godina a scris, luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )