Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara: Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid

Hotnews Hotnews,
Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara: Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid

Miscarea Populara este fundatie si nici macar nu am luat in discutie transformarea in partid, a declarat pentru HotNews. ro presedintele fundatiei, Marian Preda. Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid. Este un zvon care nu are nicio legatura cu Miscarea Populara, a sustinut acesta, referitor la informatia potrivit careia Fundatia Miscarea Populara s-ar transforma in partid pe 25 martie. Pe de alta parte, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei, scrie pe pagina sa de Facebook: Inteleg ca sursele 'bine informate' care anunta transformarea Fundatiei Miscarea Populara in partid sunt din PDL. continuă pe Hotnews

Marian Preda, liderul Miscarii Populare: Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a infirmat zvonurile cum ca organizatia pe care o conduce se va tranforma in scurt timp in partid politic. intrebat de jurnalistii de la Hotnews.

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea deschisa a lui Catalin Zamfir: Marian Preda ocupa functia de decan cu respectarea tuturor dispozitiilor legale

Universitatea din Bucuresti isi exprima surprinderea fata de afirmatiile formulate de domnul acad. Catalin Zamfir cu privire la incompatibilitatea dintre pozitia domnului prof. univ. dr. Marian Preda de presedinte al Fundatiei 'Miscarea populara' pe de o parte si cea de decan pe de alta parte. Intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro, rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, declara ca nu exista niciun text legal care sa interzica cadrelor didactice universitare, inclusiv decanilor, sa aiba opinii politice sau sa desfasoare activitati politice. Marian Preda: Nu am nicio functie politica, Fundatia Miscarea Populara este o fundatie Presedintele Asociatiei Sociologilor ii cere rectorului Universitatii Bucuresti sa il demita pe Marian Preda - presedintele Fundatiei Miscarea Populara - din functia de decan al Facultatii de Sociologie .

Marian Preda: Miscarea Populara va lansa dezbateri publice pe mari teme, la care va fi invitat si Traian Basescu

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, sambata, ca aceasta va lansa, dupa constituirea mai multor filiale judetene, dezbateri publice pe teme pe care populatia nu este.

Funeriu: Fundatia Miscarea Populara va ramane Fundatia Miscarea Populara, cei care discuta despre partid sunteti dumneavoastra

Daniel Funeriu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, considera ca partidele din Romania au fost si continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese, in timp ce obiectivul fundatiei.

Miscarea Populara, fundatia sprijinita de Traian Basescu, s-a lansat la Cluj. Formatiunea anunta dezbateri nationale la care este asteptat presedintele

Consilierii presedintelui Traian Basescu au lansat Miscarea Populara la Cluj-Napoca. Presedintele fundatiei, Marian Preda, a sustinut ca dupa ce vor fi constituite mai multe filiale judetene se vor lansa dezbaterile propuse inca de la infiintare, evenimente la care va participa si presedintele Romaniei.

Presedintele Miscarii Populare: In urmatoarea perioada lansam dezbateri publice pe mari teme. Va fi invitat si Traian Basescu

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, sambata, ca aceasta va lansa, dupa constituirea mai multor filiale judetene, dezbateri publice pe teme pe care populatia nu este suficient consultata, la care va participa, ca invitat, si presedintele Traian Basescu. Marian Preda a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca printre temele de dezbatere se numara modificarea Constitutiei, regionalizarea si riscurile demografice ale Romaniei.

Presedintele Miscarii Populare: Lansam dezbateri publice pe mari teme. ...

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, sambata, ca aceasta va lansa, dupa constituirea mai multor filiale judetene, dezbateri publice pe teme pe care populatia nu este suficient consultata, la care va participa, ca invitat, si presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Marian Preda a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca printre temele de dezbatere se numara modificarea Constitutiei, regionalizarea si riscurile demografice ale .

Miscarea Populara: Nu intreprindem demersuri pentru transformarea in partid

Fundatia Miscarea Populara a anuntat, marti, printr-un comunicat de presa, ca nu intreprinde niciun demers pentru transformarea fundatiei in partid politic. Clarificarea vine in contextul aparitiei in presa a unor informatii false pe acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )