Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, marti, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Doi romani se infrunta in calificarile de la Roland Garros

Nu mai putin de 128 de jucatori vor incepe, marti, cursa pentru cele 16 locuri disponibile pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Calificari Roland Garros: Marius Copil a trecut de Victor Crivoi in primul tur

Marius Copil a trecut de Victor Crivoi, in primul tur al calificarilor turneului de mare slem de la Roland Garros, cu scorul de 6-4, 7-6 4). Copil va da piept in faza urmatoare cu un cap de serie al turneului de calificare.

Marius Copil l-a invins pe Victor Crivoi, in turul I al calificarilor turneului de la Roland Garros

Tenismenul Marius Copil, locul 152 ATP, l-a invins, marti, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe Victor Crivoi, locul 228 ATP. Meciul face parte din turul intai al calificarilor turneului de Grand Slam de la Roland.

Roland Garros: Marius Copil l-a invins pe Victor Crivoi in turul I al calificarilor

In confruntarea suta la suta romaneasca de pe zgura de la Roland Garros, Marius Copil a trecut in doua seturi de Victor Crivoi.

Crivoi vs. Copil la Roland Garros

Marius Copil, locul 152 ATP sui Victor Crivoi, locul 228 ATP, se vor intalni in primul tur al calificarilor la Roland Garros. Copil si Crivoi s-au mai intalnit de doua ori in turnee ATP, de fiecare data la Bucuresti, 2009 si 2011. Ambele intalniri au fost castige de Marius Copil.

Romanii Marius Copil si Victor Crivoi se vor confrunta in primul tur al calificarilor la Roland Garros

RomaniiMarius Copil siVictor Crivoi se vor intalni in primul tur al calificarilor la Roland Garros,informeaza site-ul oficial al competitiei. Cei doi s-ai mai intalnit in doua turnee ATP,.

Azarenka nu va juca la Roland Garros

Fosta lidera mondiala Victoria Azarenka a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al anului.

Simona Halep e sigura de participarea la Roland Garros: Ma simt foarte bine! Ce spune despre urcarea in topul WTA

Desi s-a retras in urma cu o saptamana de la turneul de la Roma din cauza unor dureri la muschii abdominali, Simona Halep s-a refacut complet si este apta pentru participarea la al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, care va debuta duminica, 25 mai.

Victoria Azarenka va lipsi de la Roland Garros

Victoria Azarenka nu s-a recuperat din punct de vedere fizic si nu va putea lua parte la turneul de la Roland Garros, a spus sportiva pe contul personal de Facebook.

Azarenka, locul 5 mondial, rateaza si turneul de la Roland Garros! Halep isi securizeaza locul 4

Victoria Azarenka a anuntat ca nu poate participa nici la Roland Garros, din cauza accidentarii de la piciorul stang.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )