Libnet.ro
UNICEF

14:00

Martina Navratilova, despre faptul ca Halep nu are un sponsor: Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda?

Hotnews Hotnews,
 Martina Navratilova, despre faptul ca Halep nu are un sponsor: Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda?

Simona Halep, numarul 1 WTA, a incheiat contractul cu Adidas la finalul anului trecut si de atunci nu a ajuns la vreo intelegere cu nicio firma de echipament sportiv. Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) a vorbit, intr-un interviu pentru Le Temps, despre situatia actualului lider mondial din tenisul feminin. Faptul ca Simona nu are un sponsor este de neinteles si incredibil pentru mine, in sensul negativ al cuvintelor. Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda? , a spus Navratilova. continuă pe Hotnews

Martina Navratilova trage un semnal de alarma in cazul Simonei Halep: Care e problema? Doar pentru ca este romanca? E ridicol

Martina Navratilova, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre situatia in care se aflaSimona Halepinaintea finaleiAustralian.

Ce scrie presa internationala despre Simona Halep dupa succesul de la Australian Open

Simona Halep a castigat ieri semifinala Australian Open in fata sportivei Angelique Kerber. Succesul romancei si calificarea ei in finala competitiei a fost reflectat in presa internationala.

Doua dintr-o lovitura. Simona Halep va trece peste Steffi Graff si Martina Navratilova, daca invinge in finala de la Australian Open

Simona Halep este in fata primului titlu de Grand Slam, dar ar putea depasi doua mari vedete ale tenisului mondial daca va invinge sambata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )