Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doua dintr-o lovitura. Simona Halep va trece peste Steffi Graff si Martina Navratilova, daca invinge in finala de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Doua dintr-o lovitura. Simona Halep va trece peste Steffi Graff si Martina Navratilova, daca invinge in finala de la Australian Open

Simona Halep este in fata primului titlu de Grand Slam, dar ar putea depasi doua mari vedete ale tenisului mondial daca va invinge sambata. continuă pe Adevărul

L'Equipe: Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece cu autoritate de Karolina Pliskova

L'Equipe scrie, miercuri, ca Simona Halep, numarul 1 mondial, nu a avut nicio problema in a trece cu autoritate de Karolina Pliskova pentru prima semifinala din cariera la Melbourne. Potrivit BBC, Halep a reusit o performanta superba ajungand in semifinale.

HALEP - KERBER LIVE. Momente de chin pentru Simona Halep, in semifinale la Australian Open

Simona Halep a inceput nesperat de bine partida cu Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open. Simona Halep a reusit doua break-uri in debutul partidei si a dus scorul rapid la 5-0. Au.

HALEP - KERBER LIVE. Debut senzational de partida pentru Simona Halep, in semifinale la Australian Open

Simona Halep a inceput nesperat de bine partida cu Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open. Simona Halep a reusit doua break-uri in debutul partidei si a dus scorul rapid la 5-0. Au.

EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. Se actualizeaza.

VIDEO EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, agresivitate, emotii, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata de la Australian Open, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. O alta miza secundara ce-i drept pe langa trofeul de la Antipozi) este locul intai din clasamentul WTA: vom avea o finala imensa din toate punctele de vedere.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber. Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

Simona Halep: Nu am putut sa dorm noaptea trecuta, aveam dureri peste tot

Simona Halep a declarat, in cursul zilei de luni, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, ca in noaptea dinaintea partidei cu Naomi Osaka nu a putut sa doarma, din cauza durerilor avute, in urma meciului epuizant, de 3h45, disputat cu Lauren Davis, in turul al treilea.

Incredibila Simona Halep: WTA, elogii pe Twitter dupa victoria romancei in semifinala Australian Open cu Angelique Kerber

WTA organizatorul competitiei feminine de tenis) o elogiaza pe Simona Halep in doua postari pe Twitter dupa victoria fantastica asupra lui Angelique Kerber in semifinalele Australian Open 6-3, 4-6, 9-7): Incredibila Simona Halep si Un meci absolut uluitor!.

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )