Libnet.ro
UNICEF

00:07

Martorii lui Steve Jobs la sfantul iPhone

Adevărul Adevărul,
Martorii lui Steve Jobs la sfantul iPhone

Apple a lansat iPhone 6 si Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri si presa de tehnologie au scris despre ce reprezinta noile gadgeturi si unii au anuntat moartea Apple dupa moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, insa, si slujitorii de iPhone s-au asezat la coada pentru inca un model, ceea ce am de gand sa fac si eu. continuă pe Adevărul

Martorii lui Steve Jobs, la sfantul iPhone

Apple a lansat iPhone 6 si Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri si presa de tehnologie au scris despre ce reprezinta noile gadgeturi si unii au anuntat moartea Apple dupa moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, insa, si slujitorii de iPhone s-au asezat la coada pentru inca un model, ceea ce am de gand sa fac si eu.

Razboiul iPhone 6: trei opinii despre noul telefon al Apple

Apple a lansat aseara iPhone 6, iPhone 6 Plus si Watch. Octavian Palade, Razvan Baltaretu si Vlad Andriescu va ofera parerile lor despre telefoanele si ceasul inteligent de la Apple. Echipa playtech. ro este impartita si asteptam si opinia voastra. Martorii lui Steve Jobs la sfantul iPhone Apple a lansat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus, impreuna cu un ceas inteligent numit Watch. Internetul, ca intotdeauna, s-a impartit intre cei care striga: VREAU! si cei care arata ca alte telefoane [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )