Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturii incredibile ale pasagerilor blocati pe aeroportul din Amsterdam. Care a fost adevarata problema

Antena3 Antena3,
Marturii incredibile ale pasagerilor blocati pe aeroportul din Amsterdam. Care a fost adevarata problema

Avionul, care i-a dus pe pasagerii blocati in aeroportul din Amsterdam mai bine de 12 ore, a uitat sase pasageri in aeroport. TAROM cauta o solutie pentru a-i aduce acasa si pe. continuă pe Antena3

Avion Tarom, blocat 12 ore pe aeroportul din Amsterdam

ACTUALIZARE 12:25 Pasagerii zborului Amsterdam-Bucuresti vor fi despagubiti Tarom va acorda despagubiri pasagerilor zborului Amsterdam-Bucuresti, care au ramas blocati ieri seara pe aeroportul Schipol, din cauza ca aeronava care trebuia sa ii transporte s-a defectat. *ACTUALIZARE 12:10 Surse: Reprezentantul Tarom din Amsterdam, revocat din functie *ACTUALIZARE 11:55 Unii pasageri ai cursei Tarom au fost uitati la hotelul de langa aeroport --------- O aeronava Tarom, care urma sa aduca in tara noastra 120 de pasageri, este blocata de 12 ore pe Aeroportul din Amsterdam, din cauza unor probleme tehnice.

Avion Tarom, blocat de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam

O aeronava Tarom, care urma sa aduca in tara noastra 120 de pasageri, este blocata de 12 ore pe Aeroportul din Amsterdam, din cauza unor probleme tehnice.

Noi probleme la TAROM: Peste de 100 de persoane, blocate pe aeroportul din Amsterdam

Din cauza unor probleme tehnice, un avion al companiei TAROM, care urma sa transporte in Romania 120 de pasageri, este blocata de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam. Aeronava trebuia sa decoleze din.

Incident in aeroportul din Amsterdam. Peste 100 de pasageri romani au ramas blocati mai mult de 12 ore. Unii pasageri ai avionului Tarom au fost uitati la hotelul de langa aeroport

Un avion TAROM care urma sa decoleze de la Amsterdam catre Bucuresti s-a defectat pe aeroportul din capitala Olandei, iar pasagerii au fost lasati sa astepte in terminal. Dupa patru ore, pasagerii au.

Masuri dure la Tarom dupa scandalul romanilor uitati pe aeroportul din Amsterdam: S-a recurs la demiteri

Compania Tarom a fost lovita de sambata seara de noi probleme. O aeronava de efectua o cursa pe distanta Amsterdam- Bucuresti nu a mai putut decola din cauza unor defectiuni tehnice, iar aproximativ 120 de.

Pasagerii unei curse Tarom, blocati de peste 12 ore pe aeroportul din Amsterdam

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom sunt blocati de peste 12 ore in aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma sa-i aduca in tara.

Seful reprezentantei Tarom din Amsterdam a fost demis. Pasagerii care si-au petrecut noaptea pe Schipol vor fi despagubiti

Cei peste 100 de pasageri ai cursei Amsterdam-Bucuresti ce si-au petrecut noaptea pe aeroportul olandez Schipol vor fi despagubiti de compania aeriana, iar reprezentantul Tarom din Amsterdam a fost demis, informeaza Tarom printr-un comunicat de presa.

Incident grav pe Aeroportul din New York. Doua aeronave s-au ciocnit in apropiere de pista de decolare - VIDEO

Un incident grav a avut loc pe Aeroportul JFK din New York. Un avion al companiei Virgin Atlantic a fost avariat de o alta aeronava, care apartinea companiei EgyptAir. Cele doua avioane au fost avariate si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )