Libnet.ro
UNICEF

13:15

Masa rotunda privind achizitiile pentru operatorii din sectorul economic, organizata de AM POS CCE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masa rotunda privind achizitiile pentru operatorii din sectorul economic, organizata de AM POS CCE

AM POS CCE, in calitate de beneficiar al proiectului Organizarea unei mese rotunde intre Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care gestioneaza Programe Operationale, in vederea schimbului de experienta in domeniul achizitiilor realizate de catre beneficiarii privati, a organizat, in zilele de 14 si 19 noiembrie, o masa rotunda privind achizitiile pentru operatorii din sectorul economic, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii va face achizitii pentru spitalele din reteaua proprie

Ministerul Sanatatii va face achizitii pentru spitalele din reteaua proprie si cea a autoritatilor administratiei publice locale, dupa ce a constatat ca au fost cazuri cand pretul de cumparare a unui anumit produs a fost si de zece ori mai mare de la o unitate la alta, potrivit unui proiect hotarare de guvern, relateaza HotNews. ro.

Directorul Romarm, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in dosarul exploziei de la ...

Directorul general al Romarm, Gheorghe Lori Boian fost director al UM Sadu din Gorj), a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, distrugere din culpa, neluarea masurilor de securitate, in urma exploziei produse la UM Sadu in februarie 2011, cand si-au pierdut viata doua angajate, potrivit NewsIn, citat de Realitatea. net. Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Gheorghe-Lori Boian, actual director al Romarm Bucuresti si fost director .

Ponta sustine ca Tomac a fost numit la DRP la cererea lui Basescu, pentru voturi din diaspora.

Seful Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni DRP), Eugen Tomac, in cazul caruia Curtea de Conturi a descoperit nereguli, a fost numit la solicitarea directa a presedintelui Traian Basescu, deoarece aducea voturi din diaspora, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Daca vreti o informatie din interior, in 2009, in acele 9 luni de guvernare PDL-PSD, aceasta functie a fost ocupata direct de domnul Tomac la solicitarea presedintelui Basescu. Nici primul-ministru Boc, .

ARIES organizeaza, anul viitor, o misiune economica pentru firme din domeniul IT

Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software ARIES), in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Centrul Roman de Promovare a Comertului si Investitiilor Straine, organizeaza a treia Misiune Economica in Brazilia, in perioada 13 - 19 Mai 2013, cu finantare de la bugetul de stat, arata un comunicat de presa.

Tehnologia folosita la saparea sub Canalul Manecii va fi aplicata pentru metroul din Drumul Taberei

Constructorul responsabil de realizarea Magistralei 5 de metrou, tronsonul Drumul Taberei Eroilor, va utilize pentru saparea tunelurilor utilaje TMB Tunnel Boring Machine), dotate cu tehnologia EPB -.

Tehnologia folosita la saparea pe sub Canalul Manecii va fi aplicata pentru metroul din Drumul Taberei

Constructorul responsabil de realizarea Magistralei 5 de metrou, tronsonul Drumul Taberei Eroilor, va utilize pentru saparea tunelurilor utilaje TMB Tunnel Boring Machine), dotate cu tehnologia EPB - bazata.

Britanicii vorbesc deschis despre Brixit. Suportul pentru iesirea din Uniunea Europeana creste rapid

Euroscepticismul, exacerbat de criza din zona euro, a ajuns la maxim in Marea Britanie, unde tabuul a cazut: scenariul unei iesiri sau Brixit British exit) este de acum evocat la scena deschisa, daca exigentele pentru reforma ale Londrei nu sunt luate in calcul, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )