Libnet.ro
UNICEF

05:15

Masacrul din Piata Tiananmen. Casa Alba cere un raport detaliat

Adevărul Adevărul,
Masacrul din Piata Tiananmen. Casa Alba cere un raport detaliat

Masacrarea studentilor chinezi in Piata Tiananmen, in 1989, este o tragedie care nu va fi uitata, denunta Casa Alba, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Casa Alba: Masacrul din Piata Tiananmen nu va fi uitat

Masacrul studentilor chinezi in Piata Tiananmen, din Beijing, in 1989, este o tragedie care nu va f.

31 de ani la masacrul din Tiananmen. Mii de locuitori ai Hong Kongului au sfidat interdictiile si au comemorat victimele regimului comunist de la Beijing

Mii de locuitori ai orasului Hong Kong au sfidat joi interdictiile impuse de la Beijing si au comemorat implinirea a 31 de ani de la masacrul din Piata Tiananmen, transmite AFP.

Casa Alba sustine ca Trump nu are reactii adverse dupa utilizarea hidroxiclorochinei

Presedintele SUA, Donald Trump, nu a observat efecte secundare in timpul tratamentului de doua saptamani cu hidroxiclorochina pe care a decis sa il ia preventiv impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri medicul de la Casa Alba, potrivit AFP.

Donald Trump a adus armata la Casa Alba. Pentagonul respinge decizia

Donald Trump le-a declarat razboi protestatarilor si a mobilizat armata la Casa Alba. Mai multi oficiali ai Pentagonului se opun acestei decizii.

FOTO VIDEO Proteste violente in SUA. Armata a sosit sa apere Casa Alba

Vehicule militare de peste 10 metri, pline cu soldati, au fost surpinse in apropiere de Casa Alba, relateaza CNN. Acestea au fost vazute pe Pennsylvania Avenue. Generalul Mark Milley, seful Statul Major Interarme american, a fost vazut plimbandu-se pe strazi luni seara la Washington pentru a observa situatia, in timp ce o noapte de noi proteste violente cuprindeau orasul.

VIDEO Desfasurare de forte in SUA: Imagini neobisnuite cu vehicule militare in apropiere de Casa Alba

Vehicule militare au fost surpinse in apropiere de Casa Alba, relateaza CNN. Desfasurarea de forte militare, o scena parca desprinsa din filmele americane, are loc in contextul in care presedintele american Donald Trump a cerut fermitate guvernatorilor si a amenintat ca va dispune interventia armatei pentru a pune capat revoltelor care au izbucnit dupa moartea lui George Floyd.

GALERIE FOTO. 31 de ani de la protestele inecate in sange din Piata Tienanmen, China

Pe data de 4 iunie se implinesc 31 de ani de la protestele studentilor din Piata Tienanmen, impotriva autoritatilor chineze. Nici pana in ziua de azi nu se cunoaste numarul exact al victimelor, dar analistii occidentali au estimat ca ar fi fost omorati atunci peste 3000 de protestatari.

DigiSport: Ce a patit o vedeta din China, la o zi dupa ce a spus public ca Partidul comite atrocitati si calca poporul in picioare

Pe 4 iunie s-au implinit 31 de ani de la masacrul din Piata Tiananmen, din Beijing, unde armata regimului comunist din China a ucis cateva mii de protestatari, in majoritate studenti.

Trump sustine ca s-a dus in buncarul de la Casa Alba doar intr-o inspectie, nu din cauza protestelor

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )