Libnet.ro
UNICEF

23:15

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber la Calarasi, inclusiv in parcuri

Adevărul Adevărul,
Masca de protectie devine obligatorie in aer liber la Calarasi, inclusiv in parcuri

Calarasenii sunt obligati sa poarte masca de protectie pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si in aer liber. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, convocat in sedinta extraordinara, miercuri, 29 iulie, a dispus mai multe masuri printre care recomandarea de purtare a mastii de protectie si in spatiile publice deschise din municipiu piete, targuri, oboare, parcuri si locuri aglomerate). continuă pe Adevărul

Masca de protectie devine obligatorie in targurile si pietele din Dambovita, de la 30 iulie: Este un judet rosu

Prefectul judetului Dambovita, Aurelian Popa, a anuntat ca purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie de joi, 30 iulie, in targuri si piete.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie si in Brasov, de la 1 august

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Brasov a decis ca masca de protectie sa devina obligatorie si in spatiile publice din judetul Brasov. Decizia intra in vigoare de sambata, 1.

Orasul din Romania unde masca de protectie devine obligatorie in piete si pe strazile pietonale. Se intampla de la 1 august!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete si targuri, dar si pe arterele pietonale si in alte zone aglomerate. Decizia intra in vigoare de sambata, 1 august.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

Masca de protectie devine obligatorie in Centrul Vechi din Capitala, dar si in pietele si pe arterele aglomerate din Brasov

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in Centrul Vechi din Bucuresti, zona avand un grad ridicat de infectare, dar si in pietele si pe arterele pietonale din Brasov.

Masca de protectie, obligatorie si la Calarasi

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber si in Calarasi, conform DcNews.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )