Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masina lui Gigi Becali, surprinsa pe contrasens in Bucuresti. Un accident a fost evitat la limita - VIDEO

Antena3 Antena3,
Masina lui Gigi Becali, surprinsa pe contrasens in Bucuresti. Un accident a fost evitat la limita - VIDEO

Masina luiGigi Becali a fost surprinsa, luni, in timp ce circula pe contrasens, pe o strada aglomerata din nordul Bucurestiului. Masina patronului celor de laFCSB a fost fost filmata incurcand. continuă pe Antena3

Masina lui Gigi Becali, surprinsa pe contrasens in centrul Capitalei (VIDEO)

Masina omului de afaceri Gigi Becali a fost suprinsa, luni, circuland pe contrasens, pe strazile din Capitala. Masina de lux a finantatorului FCSB a fost filmata incurcand circulatia din Bucuresti si.

VIDEO Masina lui Gigi Becali, surprinsa circuland pe contrasens. Brigada Politiei Rutiere, asteptata sa se autosesizeze

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei este asteptata sa se autosesiseze, dupa ce masina patronului FCSB, Gigi Becali, a fost surprinsa luni dimineata incurcand circulatia din Capitala si fiind la un pas sa provoace un accident.

Gigi Becali, surprins cu masina pe contrasens in centrul Capitalei (VIDEO)

Omul de afaceri Gigi Becali a fost suprins, luni, circuland cu masina pe contrasens, pe strazile din Capitala. Masina de lux a finantatorului FCSB a fost filmata incurcand circulatia din Bucuresti si fiind.

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul Otopeni. De la ce a pornit cearta si cu cine

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni, iar tot incidentul a fost relatat pe Facebook de catre victima sa. Europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe contul sau de Facebook ca Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni. Potrivit acestuia, Gigi Becali l-a amenintat si l-a injurat pentru ca l-a [] .

Gigi Becali, reactie dupa incidentul cu europarlamentarul Cristian Preda: Nu l-am lovit, l-am mangaiat

Gigi Becali a explicat incidentul cu europarlamentarul Cristian Predasi neaga faptul ca ar fi devenit agresiv fizic. Contactat de jurnalistii Newsweek Romania, Gigi Becali a declarat ca el a trecut pe.

Gigi Becali ar fi strnit un ntreg scandal pe Aeroportul Otopeni, spune Cristian Preda. Europarlamentarul l acuza ca i-ar fi tras un sut n geanta

Gigi Becali ar fi starnit luni un intreg scandal pe Aeroportul Otopeni, potrivit relatarilor europarlamentarului Cristian Preda care astepta imbarcarea spre Strasbourg. Acesta spune ca dupa ce a protestat pentru ca puscariasii trec pe la protocol, Becali ar fi inceput sa il injure si sa-l agreseze fizic.

Scandal urias pe aeroport intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal urias in aeroportul Henri Coanda intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal-monstru pe Aeroportul Otopeni: Gigi Becali si Cristian Preda si-au aruncat vorbe grele

Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda au fost protagonistii unui scandal de proportii pe Aeroportul Otopeni. Totul a inceput dupa ce Preda l-a numit puscarias pe latifundiar, potrivit.

Scene oribile pe Otopeni. M-a urmarit prin aeroport amenintandu-ma. Incident intre un europarlamentar si Gigi Becali

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, luni, pe contul de Facebook, ca a fost implicat intr-un incident pe aeroportul Otopeni cu Gigi Becali. Omul de afaceri l-ar fi amenintat si l-ar fI injurat dupa ce a fost numit puscarias.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )