Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gigi Becali, surprins cu masina pe contrasens in centrul Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, surprins cu masina pe contrasens in centrul Capitalei (VIDEO)

Omul de afaceri Gigi Becali a fost suprins, luni, circuland cu masina pe contrasens, pe strazile din Capitala. Masina de lux a finantatorului FCSB a fost filmata incurcand circulatia din Bucuresti si fiind. continuă pe B1

Masina lui Gigi Becali, surprinsa pe contrasens in centrul Capitalei (VIDEO)

Masina omului de afaceri Gigi Becali a fost suprinsa, luni, circuland pe contrasens, pe strazile din Capitala. Masina de lux a finantatorului FCSB a fost filmata incurcand circulatia din Bucuresti si.

VIDEO Masina lui Gigi Becali, surprinsa circuland pe contrasens. Brigada Politiei Rutiere, asteptata sa se autosesizeze

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei este asteptata sa se autosesiseze, dupa ce masina patronului FCSB, Gigi Becali, a fost surprinsa luni dimineata incurcand circulatia din Capitala si fiind la un pas sa provoace un accident.

Masina lui Gigi Becali, surprinsa pe contrasens in Bucuresti. Un accident a fost evitat la limita - VIDEO

Masina luiGigi Becali a fost surprinsa, luni, in timp ce circula pe contrasens, pe o strada aglomerata din nordul Bucurestiului. Masina patronului celor de laFCSB a fost fost filmata incurcand.

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile. Ce i-a spus Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur in ultima perioada. Nasul lui Firea, Gigi Becali, a povestit cum a ajuns primarul Capitalei sa intre in.

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul Otopeni. De la ce a pornit cearta si cu cine

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni, iar tot incidentul a fost relatat pe Facebook de catre victima sa. Europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe contul sau de Facebook ca Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni. Potrivit acestuia, Gigi Becali l-a amenintat si l-a injurat pentru ca l-a [] .

Gigi Becali, reactie dupa incidentul cu europarlamentarul Cristian Preda: Nu l-am lovit, l-am mangaiat

Gigi Becali a explicat incidentul cu europarlamentarul Cristian Predasi neaga faptul ca ar fi devenit agresiv fizic. Contactat de jurnalistii Newsweek Romania, Gigi Becali a declarat ca el a trecut pe.

Gigi Becali ar fi strnit un ntreg scandal pe Aeroportul Otopeni, spune Cristian Preda. Europarlamentarul l acuza ca i-ar fi tras un sut n geanta

Gigi Becali ar fi starnit luni un intreg scandal pe Aeroportul Otopeni, potrivit relatarilor europarlamentarului Cristian Preda care astepta imbarcarea spre Strasbourg. Acesta spune ca dupa ce a protestat pentru ca puscariasii trec pe la protocol, Becali ar fi inceput sa il injure si sa-l agreseze fizic.

Scandal urias pe aeroport intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal urias in aeroportul Henri Coanda intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal-monstru pe Aeroportul Otopeni: Gigi Becali si Cristian Preda si-au aruncat vorbe grele

Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda au fost protagonistii unui scandal de proportii pe Aeroportul Otopeni. Totul a inceput dupa ce Preda l-a numit puscarias pe latifundiar, potrivit.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )