Libnet.ro
UNICEF

09:30

Masina rasturnata langa Suceava. Cinci persoane sunt ranite

Antena3 Antena3,
Masina rasturnata langa Suceava. Cinci persoane sunt ranite

Un accident rutier grav s-a produs miercuri dimineata langa Suceava. Cinci persoane au fost ranite, printre ele si doi copii. Masina in care se aflau s-a rasturnat. Accidentul s-a produs dupa. continuă pe Antena3

Inca cinci persoane ranite in accidentul din Ialomita au fost aduse la Spitalul Floreasca

Cinci persoane ranite in accidentul care a avut loc duminica dupa-amiaza in judetul Ialomita au fost aduse la Spitalul de Urgenta Floreasca de la Spitalul Urziceni, pentru investigatii, dupa ce anterior unul dintre raniti, aflat in stare grava, a fost transportat imediat de la locul accidentului cu ajutorul unui elicopter SMURD, relateaza Agerpres.

Carambol in judetul Ialomita: O persoana a murit si alte 15 sunt ranite. A fost activat PLANUL ROSU de interventie(FOTO)

UPDATE 16:25 O persoana a decedat, alte 15 sunt ranite in urma accidentului produs pe DN2. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Ialomita, in accident.

Incendii uriase in California. Zece persoane au murit, peste 100 sunt ranite, un spital a fost evacuat din calea flacarilor

Mai multe zone din regiunea viticola a statului California sunt afectate de incendii care se extind cu repeziciune, cel putin 10 persoane pierzandu-si viata, iar alte 100 fiind grav ranite.

Plan rosu de interventie in Ialomita, unde patru masini au fost implicate intr-un accident rutier. Mai multe persoane sunt ranite

Un accident de circulatie in care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminica, in judetul Ialomita, autoritatile activand Planul rosu de interventie. Din primele informatii, in masini erau zece persoane, unele fiind incarcerate.

Carambol in judetul Ialomita: O persoana a murit si alte 14 sunt ranite. A fost activat PLANUL ROSU de interventie(FOTO)

UPDATEO persoana a decedat, alte 14sunt ranite in urma accidentului produs pe DN2. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Ialomita, in.

Carambol in judetul Ialomita: O persoana a murit si alte 14 sunt ranite. A fost activat PLANUL ROSU de interventie(FOTO, VIDEO)

UPDATEO persoana a decedat, alte 14sunt ranite in urma accidentului produs pe DN2. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Ialomita, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )