Libnet.ro
UNICEF

18:30

Masina unui sef PDL, incendiata cu un cocktail Molotov. Totul pleaca de la politica

Antena3 Antena3,
Masina unui sef PDL, incendiata cu un cocktail Molotov. Totul pleaca de la politica

Masina presedintelui PDL Orsova, Adrian Cican, a fost incendiata, in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, in fata casei politicianului, care sustine ca a fost vorba despre o razbunare. continuă pe Antena3

Masina presedintelui PDL Orsova, incendiata cu un cocktail molotov

Masina presedintelui Organizatiei PDL Orsova, Adrian Cican a fost incendiata in noaptea de luni spre marti, in fata casei din municipiu, democrat liberalul fiind de parere ca a fost vorba despre o razbunare politica.

Mehedinti. Masina presedintelui PDL Orsova, incendiata cu un cocktail molotov.

Masina presedintelui PDL Orsova, Adrian Cican, a fost incendiata, in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail molotov, in fata casei lui Cican, care sustine ca a fost vorba despre o razbunare politica, conform Mediafax. Adrian Cican spune ca marti dimineata, in jurul orei 02. 30, atat el, cat si sotia sa au auzit un zgmot puternic, apoi au vazut fum iesind din autoturismul lor de teren parcat in fata locuintei. Cican spune ca masina sa a fost incendiata cu un cocktail molotov aruncat prin .

Masina presedintelui PDL Orsova a fost incendiata cu un cocktail Molotov

Masina presedintelui PDL Orsova, Adrian Cican, a fost incendiata cu un cocktail Molotov, in noaptea de luni spre marti, in fata locuintei acestuia, relateaza Mediafax. Cican a afirmat ca in jurul orei 02:30,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )