Libnet.ro
UNICEF

20:00

Masini avariate de un glont in parcarea unui supermarket din Capitala

Antena3 Antena3,
Masini avariate de un glont in parcarea unui supermarket din Capitala

Doua masini au fost lovite de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Martorii spun ca glontul ar fi perforat una dintre masini. Acesta provine, cel mai probabil, din. continuă pe Antena3

Masina avariata de un glont in parcarea unui supermarket din Capitala

O masina a fost lovita de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Politistii si procurorii militari incearca sa afle daca proiectilul provine din timpul unui.

Masini avariate de un proiectil militar in parcarea unui supermarket din Capitala

Doua masini au fost lovite de un proiectil militar, joi dupa amiaza, in parcarea unui supermarket din Capitala. Martorii spun ca proiectilul ar fi perforat una ditnre masini. Stire in curs de actualizare.

Doua masini, lovite de un glont in parcarea unui centru comercial din Bucuresti: Proiectilul ar proveni dintr-un poligon

Doua masini aflate in parcarea unui centru comercial din cartierul bucurestean Militari, situat la iesirea de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, au fost lovite, joi, de un glont ratacit, transmite B1 TV. Din pri.

Incendiu la o cladire a fostei fabrici Faur din Capitala

Un incendiu a izbucnit, joi, la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala, unde functioneaza un depozit de echipamente electronice, in imobil fiind blocate patru-cinci persoane, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Potrivit reprezentului ISU Bucuresti, persoanele din imobil nu sunt in pericol, acestea aflandu-se pe terasa cladirii.

Incendiu la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala. Mai multi muncitori sunt blocati la etajul doi al cladirii

Un incendiu a izbucnit, joi, la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala, unde functioneaza un depozit de echipamente electronice, in imobil fiind blocate patru-cinci persoane, a declarat purtatorul.

Incendiu la fosta fabrica Faur din Capitala: Pompierii au stins flacarile dupa o ora

UPDATE14:31 Incendiul izbucnit, joi, la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala, a fost stins dupa aproximativ o ora, iar cele patru persoane ramase in imobil au fost scoase, acestea.

Actorul Serban Ionescu a fost internat la Spitalul Elias din Capitala

Actorul Serban Ionescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, pentru a continua tratamentul pentru scleroza laterala amiotrofica, boala cu care a fost diagnosticat in august.

Actorul Serban Ionescu este internat la Spitalul Elias din Capitala.

Actorul Serban Ionescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, unde continua tratamentul pentru afectiunea neurologica de care sufera, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Valentin Calu, potrivit Mediafax. Domnul Serban Ionescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias pentru continuarea protocolului de ingrijire adecvat afectiunii neurologice de care sufera, arata medicul Valentin Calu, intr-un comunicat de presa. La .

Presedintele Consiliului Judetean Arges, externat marti de la Spitalul Floreasca din Capitala.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, va fi externat, marti dupa-amiaza, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, starea acestuia fiind buna, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Oprita. Citeste si: Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, apt sa munceasca 14 ore pe zi. La audierea DNA a fost SCOS PE TARGASpital: Constantin Nicolescu are sindrom coronarian acut, ramane sub monitorizare medicala Starea .

Jaf armat la un hotel din capitala Bulgariei.

Un hotel situat pe un bulevard important din Sofia a fost, luni seara, tinta unui jaf armat, a anuntat politia, relateaza novinite. com, citata de Mediafax. Jaful a fost comis luni seara tarziu, barbati inarmati furand o parte din banii hotelului disponibili in numerar. Suma este estimata la 500 de leva circa 255 de euro). Nicio persoana nu a fost ranita in cursul incidentului. Politia a deschis o ancheta in acest caz si analizeaza inregistrarile facute cu ajutorul camerelor video de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )