Libnet.ro
UNICEF

19:00

Maurice Sendak, omagiat printr-un Google Doodle. Cine a fost omul comparat cu un Picasso al copiilor

Antena3 Antena3,
Maurice Sendak, omagiat printr-un Google Doodle. Cine a fost omul comparat cu un Picasso al copiilor

MAURICE SENDAK, celebrul scriitor de carti pentru copii si ilustrator, este omagiat de Google printr-un Doodle. MAURICE SENDAK, nascut pe 10 iunie 1928, ar fi implinit astazi 85 de ani. MAURICE SENDAK este cunoscut. continuă pe Antena3

MAURICE SENDAK, unul dintre cei mai apreciati scriitori de carti pentru copii, omagiat de ...

GOOGlE il omagiaza luni, 10 iunie, printr-un logo special, pe MAURICE SENDAK, scriitor de carti pentru copii si ilustrator american, celebru in toata lumea pentru romanul Where the Wild Things Are, una dintre cele mai iubite carti ilustrate pentru copii din toate timpurile, potrivit Mediafax. GOOGLE sarbatoreste 85 de ani de la nasterea lui MAURICE SENDAK printr-un Doodle sub forma de videoclip ce infatiseaza personaje cunoscute din cartile sale in timp ce alearga pe fundalul unor ilustratii .

Google aniverseaza 85 de ani de la nasterea scriitorului Maurice Sendak (FOTO)

Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special animat, 85 de ani de la nasterea scriitorului de carti pentru copii si ilustratorului american Maurice Sendak. Noul doodle include unele dintre cele mai celebre.

VIDEO Google il omagiaza pe scriitorul de carti pentru copii Maurice Sendak, cu un logo animat

Scriitorul si ilustratorul de carti pentru copii Maurice Sendak este omagiat de Google, la 83 de ani de la nasterea sea, printr-un logo animat in care sunt amintite unele dintre cele mai celebre personaje din volumele sale. El este mai ales cunoscut pentru romanul grafic Where the Wild Things Are.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )