Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAYA ANGELOU. Cine este poeta MAYA ANGELOU, idolul celebrei Oprah Winfrey

Antena3 Antena3,
MAYA ANGELOU. Cine este poeta MAYA ANGELOU, idolul celebrei Oprah Winfrey

Cunoscuta poeta si activista MAYA ANGELOU este celebrata de Google cu un Google Doodle special. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey i-a adus un omagiu special lui MAYA ANGELOU intr-un articol publicat. continuă pe Antena3

Maya Angelou a devenit poeta si scriitoare dupa o serie de ocupatii. A fost prostituata, dansatoare si cantareata in cluburile de noapte

Maya Angelou. Google marcheaza a 90-a aniversare a poetei Maya Angelou cu un Google Doodle special. Maya Angelou, nascuta Marguerite Annie Johnson la 4 aprilie 1928 s-a stins din viata la 28 mai 2014. Maya.

Maya Angelou, cine a fost si de ce o celebreaza Google

Maya Angelou este sarbatorita de Google cu un doodle special pe 4 aprilie. S-au implinit 90 de ani de la nasterea ei. A fost una dintre marile personalitati ale culturii americane. Maya Angelou, pe numele sau adevarat, Marguerite Annie Johnson, s-a nascut pe 4 aprilie 1928, in Statele Unite ale Americii. S-a numarat printre poetii [].

MAYA ANGELOU. 10 lectii de viata de la celebra poeta celebrata de Google

MAYA ANGELOU, scriitor premiat, poet, actrita si activist pentru drepturile civile, a lasat in urma o serie de lectii valoroase de viata pe care toti sa invatam. Iata doar o parte din ele.

MAYA ANGELOU. 10 lectii de viata de la poeta celebrata de Google

MAYA ANGELOU, scriitor premiat, poet, actrita si activist pentru drepturile civile, a lasat in urma o serie de lectii valoroase de viata pe care toti sa invatam. Iata doar o parte din ele.

MAYA ANGELOU. Google celebreaza a 90-a aniversare a poetei MAYA ANGELOU cu un Google Doodle special

MAYA ANGELOU Maya Angelou Marguerite Annie Johnson; n. 4 aprilie 1928 d. 28 mai 2014) a fost o poeta, activista pentru drepturile civile si autoare americanca. Google celebreaza a 90-a aniversare a.

Google Doodle celebreaza aniversarea poetei Maya Angelou (FOTO)

A 90-a aniversare a poetei Maya Angelou este sarbatorita, anul acesta, de Google cu un Google Doodle special. Maya Angelou, pe numele sau real Marguerite Annie Johnson, s-a nascut pe 4 aprilie 1928 si s-a stins.

Maya Angelou: drumul spre poezie a trecut prin prostitutie, muzica si dans

Maya Angelou s-a nascut in urma cu 90 de ani. Scrierile ei au devenit capodopere in literatura americana. Drumul sau spre poezie a trecut prin prostitutie, muzica si dans. Maya Angelou a venit pe lume intr-o America dominata de ura fata de populatia africana, de vicii si de inegalitati. Maya Angelou a fost doar un [].

Maya Angelou. Google Doodle pentru a-i celebra aniversarea

Maya Angelou. Google marcheaza a 90-a aniversare a poetei Maya Angelou cu un Google Doodle special. Maya Angelou, nascuta Marguerite Annie Johnson la 4 aprilie 1928 s-a stins din viata la 28 mai.

Cum a aflat o femeie cine este amanta sotului ei. Acum, de cate ori ma intalnesc cu unul dintre ei, intreb: unde arde?

O tanara a reusit sa afle ca sotul ei avea o aventura, dar si cine este amanta lui, folosind o metoda foarte simpla. Cand eram casatorita, am avut senzatia ca sotul meu ma insela. Am gasit un.

Rusia a numit un nou ambasador in Republica Moldova. Cine este acesta (FOTO)

Oleg Vasnetov este noul ambasador al Rusiei in Republica Moldova. Candidatura acestuia a fost sustinuta de Duma de Stat si astfel acesta il va inlocui pe Farit Mukhametsin la Chisinau. in functia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )