Libnet.ro
UNICEF

12:45

McDonald and s a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
McDonald and s a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale

McDonald and s a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale in termeni comparabili si ratarea asteptarilor referitoare la profit in trimestrul al doilea, in urma inchiderii magazinelor sale din cauza pandemiei de Covid-19, care i-a limitat activitatile la drive-thru si comenzi. continuă pe Ziarul Bursa

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale si a ratat asteptarile referitoare la profit in trimestrul al doilea

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale in termeni comparabili si ratarea asteptarilor referitoare la profit in trimestrul al doilea, in urma inchiderii magazinelor sale din cauza pandemiei de Covid-19, care i-a limitat activitatile la drive-thru si comenzi, transmite Reuters.

Pe aeroporturile din Germania incepe testarea pe scara larga pentru coronavirus

Pe aeroportul Tegel din Berlin a inceput miercuri testarea pe scara larga a pasagerilor pentru depistarea coronavirusului. Masura va fi aplicata de saptamana viitoare, obligatoriu si gratuit, pe toate aeroporturile din Germania.

Vaccinul pentru Covid-19 al companiei Moderna, disponibil pentru utilizare pe scara larga pana la sfarsitul anului

Vaccinul pentru Covid-19 al companiei Moderna ar putea fi disponibil pentru utilizare pe scara larga pana la sfarsitul anului, au declarat luni oficiali ai companiei americane, dupa anuntarea inceperii fazei finale a unui studiu clinic pe 30. 000 de participanti, pentru demonstrarea sigurantei si eficacitatii, acesta fiind ultimul obstacol inainte de obtinerea aprobirii din partea autoritatilor de reglementare, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )