Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe aeroporturile din Germania incepe testarea pe scara larga pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Pe aeroporturile din Germania incepe testarea pe scara larga pentru coronavirus

Pe aeroportul Tegel din Berlin a inceput miercuri testarea pe scara larga a pasagerilor pentru depistarea coronavirusului. Masura va fi aplicata de saptamana viitoare, obligatoriu si gratuit, pe toate aeroporturile din Germania. continuă pe Hotnews

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

Vaccinul pentru Covid-19 al companiei Moderna, disponibil pentru utilizare pe scara larga pana la sfarsitul anului

Vaccinul pentru Covid-19 al companiei Moderna ar putea fi disponibil pentru utilizare pe scara larga pana la sfarsitul anului, au declarat luni oficiali ai companiei americane, dupa anuntarea inceperii fazei finale a unui studiu clinic pe 30. 000 de participanti, pentru demonstrarea sigurantei si eficacitatii, acesta fiind ultimul obstacol inainte de obtinerea aprobirii din partea autoritatilor de reglementare, transmite Reuters.

McDonald and s a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale

McDonald and s a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale in termeni comparabili si ratarea asteptarilor referitoare la profit in trimestrul al doilea, in urma inchiderii magazinelor sale din cauza pandemiei de Covid-19, care i-a limitat activitatile la drive-thru si comenzi.

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale si a ratat asteptarile referitoare la profit in trimestrul al doilea

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale in termeni comparabili si ratarea asteptarilor referitoare la profit in trimestrul al doilea, in urma inchiderii magazinelor sale din cauza pandemiei de Covid-19, care i-a limitat activitatile la drive-thru si comenzi, transmite Reuters.

Un milion de turci din Germania ar putea ramane fara cetatenia germana. Cat de sensibila e problema dublei cetatenii

Potrivit relatarilor mass-mediei turce, autoritatile germane se pregatesc sa revoce cetatenia germana pentru un milion de turci din Germania. Argumentul este faptul ca acestia si-ar fi recapatat cetatenia turca, pe langa cetatenia germana, fara permisiune de la statul german. Nu este exclus ca acest lucru sa se fi petrecut, masiv si in secret, pentru a putea vota la alegerile si referendumurile din tara lor de origine. Retroactiv gandind, a fost acest lucru o frauda electorala?.

SUA retrage din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis sa retraga 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat azi seful Pentagonului, Mark Esper, conform AFP.

SUA au decis sa-si retraga din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis retragerea a 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat miercuri seful Pentagonului, Mark Esper, transmite AFP.

A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Tanarul care a furat 200. 000 de euro, incercand sa fuga cu banii intr-un autocar de pasageri a fost prins de politisti. Care era destinatia barbatului prins la granita cu Romania, aflati in continuare. Tanarul care a furat 200. 000 de euro din Germania a fost prins Un tanar de 27 de ani, care avea cetatenie dubla .

MAE: 150 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Focar de coronavirus la o ferma din Germania, unde majoritatea angajatilor sunt romani. Ministerul de Externe MAE) a transmis ca aproape 500 de angajati ai fermei, care se afla in regiunea germana.

MAE: Carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul de Externe a transmis ca la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )