Libnet.ro
UNICEF

09:15

McLaren neaga ideea unei investitii din partea Apple

Playtech Playtech,
McLaren neaga ideea unei investitii din partea Apple

Aparent, Apple ar negocia de luni bune preluarea companiei de automobile McLaren, dar acestia din urma neaga o astfel de tranzactie. Prima publicatie ce a discutat despre ideea unei preluari a McLaren de catre Apple a fost Financial Times, dar aceste zvonuri au fost negate recent. Un purtator de cuvant al companiei de automobile britanice []. continuă pe Playtech

Administratorul unei biserici din Bucuresti, amenintat cu un cutit. Agresorul a fost gasit cand isi improviza un pat sub o icoana (VIDEO)

Administratorul unei biserici din centrul Capitalei a fost amenintat cu un cutit chiar in lacasul de cult, informeaza B1 TV. Acesta a cerut ajutorul unei patrule si, cand aceasta a ajuns la fata.

Scurt circuit la tabloul electric al unei scoli din Pitesti: Elevii si profesorii au fost evacuati dupa ce cladire s-a umplut cu fum

Sute de elevi si profesori ai unei scoli din Pitesti sau fost evacuati luni dintr-o scoala dupa ce cladirea unitatii de invatamant s-a umplut de fum ca urmare a unui scurt circuit la un tablou electric, iar o fetita de 13 ani a suferit un atac de panica, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )