Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciul Dinamo - CSMS Iasi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

Hotnews Hotnews,
 Meciul Dinamo - CSMS Iasi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

Arbitrul Iulian Calin a intrerupt in minutul 33 meciul Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandarilor xenofobe ale suporterilor dinamovisti si a trimis jucatorii la vestiare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Haos in Groapa. Arbitrul a intrerupt partida de Liga I dintre Dinamo si CSMS Iasi pentru scandari xenofobe:Afara, afara, cu ungurii din tara!

Centralul Ioan Calin intrerupe meciul Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandarilor xenofobe al galeriei alb-rosilor! Partida a fost oprita in minutul 33.

Fotbal putin si multi nervi intr-un Dinamo-CSMS Iasi fara goluri

Partida din Stefan cel Mare dintre Dinamo si CSMS Iasi a oferit o inclestare surda, cu numeroase momente de intrerupere, unul pricinuit in prima repriza de scandarile interpretate ca xenofobe ale galeriei dinamoviste. La final ambele echipe s-au ales cu cate un punct, dar au ramas datoare la capitolul spectacol.

Haos in Groapa. Arbitrul a intrerupt partida de Liga I dintre Dinamo si CSMS Iasi, scor 0-0, pentru scandari xenofobe:Afara, afara, cu ungurii din tara!

Arbitrul Iulian Calin Stefanesti) a decis intreruperea partidei dintre echipele Dinamo Bucuresti si CSMS Iasi si a trimis jucatorii celor doua echipe la vestiare in minutul 33. Dupa o pauza de zece minute, jucatorii au revenit pe gazon si jocul s-a reluat scorul final fiind alb, 0-0.

Liga I: Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, scor 0-0/ Astra Giurgiu - FC Voluntari 1-1/ Rezultate si clasament

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CSMS Iasi, in ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, in care arbitrul Iulian Calin a intrerupt partida pentru zece minute in prima repriza din cauza scandarilor xenofobe ale suporterilor dinamovisti. Astra a reusit doar un rezultat de egalitate acasa cu FC Voluntari, scor 1-1, si rateaza sansa de a-si mari avansul in fruntea clasamentului.

Dinamo - CSMS Iasi 0-0: cum au comentat cainii momentul care a dus la intreruperea jocului. Toate reactiile

Etapa cu numarul 20 s-a incheiat cu o remiza alba in care cel mai important moment nu s-a petrecut pe teren, ci in tribune, in minutul 32.

Dinamo a facut SCOR ALB cu CSMS Iasi. Publicul a scandat lozinci XENOFOBE

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CSMS Iasi.

Dr. Stanculea: Trei pacienti de la Spitalul de Arsi au murit din cauza infectiilor

Trei persoane ranite in incendiul de la clubul Colectiv care au fost internate la Spitalul de Arsi din Capitala au murit din cauza infectiilor, a informat, astazi, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Adrian Stanculea.

Incendiul de la Colectiv: Trei pacienti de la Spitalul de Arsi au murit din cauza infectiilor (dr. Stanculea)

Trei persoane ranite in incendiul de la clubul Colectiv care au fost internate la Spitalul de Arsi din Capitala au murit din cauza infectiilor, a precizat joi purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Adrian Stanculea, citat de Agepres.

Colectiv: Mai multi pacienti internati la Spitalul de Arsi au murit din cauza infectiilor

Cel putin trei dintre pacientii internati la Spitalul de Arsi, in urma incendiului din clubul Colectiv, de la finalul lunii octombrie, au murit din cauza contaminarii bacteriene in spital, au declarat medicii Adrian Stanculea si Cristian Nitescu, de la Spitalul de Arsi.

Nadine poarta peruci din cauza parului carliontat

Nadine este nevoita sa poarte peruci si extensii din pricina faptului ca parul sau natural, foarte cret, este dificil de indreptat si de aranjat zilnic, atunci cand trebuie sa apara in emisiunea Vorbeste lumea de la Pro TV.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )