Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo - CSMS Iasi 0-0: cum au comentat cainii momentul care a dus la intreruperea jocului. Toate reactiile

Adevărul Adevărul,
Dinamo - CSMS Iasi 0-0: cum au comentat cainii momentul care a dus la intreruperea jocului. Toate reactiile

Etapa cu numarul 20 s-a incheiat cu o remiza alba in care cel mai important moment nu s-a petrecut pe teren, ci in tribune, in minutul 32. continuă pe Adevărul

Fotbal putin si multi nervi intr-un Dinamo-CSMS Iasi fara goluri

Partida din Stefan cel Mare dintre Dinamo si CSMS Iasi a oferit o inclestare surda, cu numeroase momente de intrerupere, unul pricinuit in prima repriza de scandarile interpretate ca xenofobe ale galeriei dinamoviste. La final ambele echipe s-au ales cu cate un punct, dar au ramas datoare la capitolul spectacol.

Meciul Dinamo - CSMS Iasi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

Arbitrul Iulian Calin a intrerupt in minutul 33 meciul Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandarilor xenofobe ale suporterilor dinamovisti si a trimis jucatorii la vestiare, relateaza Mediafax.

Haos in Groapa. Arbitrul a intrerupt partida de Liga I dintre Dinamo si CSMS Iasi pentru scandari xenofobe:Afara, afara, cu ungurii din tara!

Centralul Ioan Calin intrerupe meciul Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandarilor xenofobe al galeriei alb-rosilor! Partida a fost oprita in minutul 33.

Haos in Groapa. Arbitrul a intrerupt partida de Liga I dintre Dinamo si CSMS Iasi, scor 0-0, pentru scandari xenofobe:Afara, afara, cu ungurii din tara!

Arbitrul Iulian Calin Stefanesti) a decis intreruperea partidei dintre echipele Dinamo Bucuresti si CSMS Iasi si a trimis jucatorii celor doua echipe la vestiare in minutul 33. Dupa o pauza de zece minute, jucatorii au revenit pe gazon si jocul s-a reluat scorul final fiind alb, 0-0.

Dinamo a facut SCOR ALB cu CSMS Iasi. Publicul a scandat lozinci XENOFOBE

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CSMS Iasi.

Liga I: Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi, scor 0-0/ Astra Giurgiu - FC Voluntari 1-1/ Rezultate si clasament

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CSMS Iasi, in ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, in care arbitrul Iulian Calin a intrerupt partida pentru zece minute in prima repriza din cauza scandarilor xenofobe ale suporterilor dinamovisti. Astra a reusit doar un rezultat de egalitate acasa cu FC Voluntari, scor 1-1, si rateaza sansa de a-si mari avansul in fruntea clasamentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )