Libnet.ro
UNICEF

14:45

Medic din Timisoara, cercetat dupa ce a fost prins luand bani de la o pacienta pentru a-i face intrerupere de sarcina

Hotnews Hotnews,
 Medic din Timisoara, cercetat dupa ce a fost prins luand bani de la o pacienta pentru a-i face intrerupere de sarcina

Un medic ginecolog din Timisoara este cercetat penal pentru luare de mita, dupa ce a fost prins de anchetatori cand primea 450 de lei de la o pacienta pentru a-i face o inrerupere de sarcina, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Sofer din Dor Marunt, cercetat penal dupa ce a fost prins baut la volan

Politistii calaraseni au prins un barbat care conducea un autoturism desi se afla sub influenta alcoolului. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal.

Un politician a demisionat, dupa ce a fost prins in timp ce facea amor cu un barbat in biroul sau

Un politician din Ohio si-a dat demisia, dupa ce a fost prins intretinand acte sexuale cu un barbat, in biroul sau. Republicanul Wes Goodman, a carui sotie se ocupa de organizarea Marsului.

A fost prins criminalul care i-a zdrobit capul prietenului sau. Se ascundea intr-un vagon dezafectat

Cautat de politisti si procurori de aproape doua saptamani, Sorin Ioan Rogia, cel care si-a ucis prietenul cu bestialitate, dupa ce i-a zdobit capul cu un obiect contondent, a fost prins. El se ascundea intr-un vagon dezafectat din Gara Timisoara.

Lovitura dura pentru un politician american anti-LGTB: a fost prins intretinand relatii sexuale cu un barbat in biroul sau si a demisionat

Un tanar politician american care si-a construit cariera prin pozitiile sale anti-LGTB s-a vazut nevoit sa demisioneze dupa a fost prins intretinand relatii sexuale cu un barbat in biroul sau.

SOC iN LUMEA POLITICA! Un cunoscut POLITICIAN a fost prins in timp ce FACEA SEX CU UN BARBAT, in biroul sau! Acesta se declarase iMPOTRIVA comunitatii LGBT (FOTO)

Soc in lumea politica! Un politician in varsta de 33 de ani care si-a exprimat vehement opozitia fata de comunitatea LGBT Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transexuali) a fost prins in timp ce.

Soc! Cine este POLITICIANUL care a fost prins in timp ce facea sex cu un BARBAT, in biroul sau! Se declarase iMPOTRIVA comunitatii LGBT (FOTO)

Soc in lumea politica! Un politician in varsta de 33 de ani care si-a exprimat vehement opozitia fata de comunitatea LGBT Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transexuali) a fost prins in timp ce.

Tabloidul britanic The Sun ironizeaza o intersectie din Timisoara. E drumul catre iad

Timisoara a devenit celebra in lume dupa marcajul realizat la proaspat inauguratul pasaj Jiul. Site-ul tabloidului britanic The Sun a facut bascalie de cea mai noua intersectie din Timisoara,.

O macara s-a prabusit pe santierul noului spital de copii din Timisoara

Bratul unei macarale s-a rupt si s-a prabusit, miercuri, pe santierul noului corp al Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a declarat ca.

Raoul a fost condamnat. Cantaretul a fost prins conducand fara permis

Cantaretul Raoul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Politistii i-au dat si o amenda, pe care artistul nu a achitat-o. Pentru ca nu s-a su.

Un escroc care insela batrani prin metoda Accidentul a fost prins in flagrant de politisti

O femeie de 61 de ani a anuntat Politia dupa ce a primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care i-a cerut 40. 000 de lei pe motiv ca fiul sau ar fi provocat un accident de circulatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )