Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soc! Cine este POLITICIANUL care a fost prins in timp ce facea sex cu un BARBAT, in biroul sau! Se declarase iMPOTRIVA comunitatii LGBT (FOTO)

B1 B1,
Soc! Cine este POLITICIANUL care a fost prins in timp ce facea sex cu un BARBAT, in biroul sau! Se declarase iMPOTRIVA comunitatii LGBT (FOTO)

Soc in lumea politica! Un politician in varsta de 33 de ani care si-a exprimat vehement opozitia fata de comunitatea LGBT Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transexuali) a fost prins in timp ce. continuă pe B1

SOC iN LUMEA POLITICA! Un cunoscut POLITICIAN a fost prins in timp ce FACEA SEX CU UN BARBAT, in biroul sau! Acesta se declarase iMPOTRIVA comunitatii LGBT (FOTO)

Soc in lumea politica! Un politician in varsta de 33 de ani care si-a exprimat vehement opozitia fata de comunitatea LGBT Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transexuali) a fost prins in timp ce.

Un politician a demisionat, dupa ce a fost prins in timp ce facea amor cu un barbat in biroul sau

Un politician din Ohio si-a dat demisia, dupa ce a fost prins intretinand acte sexuale cu un barbat, in biroul sau. Republicanul Wes Goodman, a carui sotie se ocupa de organizarea Marsului.

Lovitura dura pentru un politician american anti-LGTB: a fost prins intretinand relatii sexuale cu un barbat in biroul sau si a demisionat

Un tanar politician american care si-a construit cariera prin pozitiile sale anti-LGTB s-a vazut nevoit sa demisioneze dupa a fost prins intretinand relatii sexuale cu un barbat in biroul sau.

SOCANT! Cine este tanara din Romania care S-A ARUNCAT de pe un feribot in Franta. Nimanui nu i-a venit sa creada

O romanca de 28 de ani s-a sinucis duminica in Portul Calais, Franta, tanara aruncandu-se de pe un feribot. Capitania portului a avertizat salvatorii ca o femeie a fost vazuta.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Cum arata si cine este noua purtatoare de cuvant a ministrului Apararii din Rusia

Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numita purtator de cuvant al ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu. Nominalizare nu a trecut neobservata pe retelele de socializare,.

MISS WORLD 2017. Cine este noua regina a frumusetii mondiale (FOTO)

Lumea are o noua noua regina a frumusetii O tanara studenta din India a fost incoronata sambata ca Miss World, potrivit lalibre. be. Manushi Chhillar, studenta la medicina este a.

Liviu Pop a descoperit cine este statul paralel

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca statul paralel inseamna acei oameni care cheama la audieri anumiti angajati ai ministerului si incearca sa afle informatii despre alti oameni din institutie. El mai spune ca rezista, oricat ar incerca acesti oameni sa il determine sa nu reziste, iar atunci cand lucrurile se vor precipita, va iesi cu declaratii.

Care este tara care va interzice actorilor sa fumeze in filme

Fumatul este un obicei destul de frecvent in filmele frantuzesti, lucru pe care ministrul francez al Sanatatii doreste sa il schimbe cat mai repede. Avand in vedere ca fumatul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )