Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic de la Spitalul Universitar din Capitala, infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Un medic de la Spitalul Universitar din Capitala, infectat cu coronavirus

Un medic de la Spitalul Universitar din Capitala, acolo unde doi pacienti cu COVID-19 au murit in ultimele zile, a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, infectat cu coronavirus

O femeie in varsta de 31 de ani, medic la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a fost depistata pozitiv cu coronavirus. Medicul a fost deja internat la Spitalul de Boli Infectioase.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Medic de la Spitalul Polizu, despre refuzul impartasaniei din cauza COVID-19: Sunteti raspunzatori de nenorocirea noastra

Un medic de la Spitalul Polizu din Capitala ii acuza pe necredinciosii care refuza impartasania in plina epidemie de COVID-19 si sustine ca impartasania e cel mai bun medicament impotriva oricarei boli.

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )