Libnet.ro
UNICEF

14:16

Medicii au elaborat o lista cu cele mai periculoase obiecte din casa ce pot cauza probleme grave copiilor

Adevărul Adevărul,
Medicii au elaborat o lista cu cele mai periculoase obiecte din casa ce pot cauza probleme grave copiilor

In cazul in care doriti sa luati exemplul unui parinte cu experienta, ganditi-va la modelul oferit de un medic. Au vazut atatea cazuri de accidente casnice in care copiii au suferit leziuni, asa ca ei pot spune cu exactitate de ce sa ne ferim micutii. continuă pe Adevărul

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Cum ne gestionam singuri stresul. Sapte pasi pentru a combate una dintre cele mai periculoase boli ale secolului XXI

Stresul a devenit unul din cei mai frecventi factori care favozizeaza ori declanseaza anumite boli. Psorazisul, astenia si depresia sunt doar cateva care au legatura directa cu stresul. Daca pentru aceste afectiuni exista medicatie, pentru combaterea stresului, care poate fi considerat, uneori, sursa unor imbolnaviri, psihologii fac unele recomandari.

Ce ascunde Vladimir Plahotniuc? in controversatul interviu realizat de Cristi Tabara, mai multe obiecte din biroul omului de afaceri au fost blurate (FOTO)

Dupa emisiunea O zi a lui Cristian Tabara realizata in biroul lui Vladimir Plahotniuc, mai multi oameni si-au pus intrebarea ce se ascunde acolo. Jurnalistul Andrei Bolocan a postat pe.

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

Cele mai inspaimantatoare poduri din lume: cum arata cel mai lung pod realizat din ramasitele unui fost palat regal FOTO

De la podul de sticla ce se afla la o inaltime de 300 de metri, la cel mai periculos pod din lume realizat din sfoara si lemn sau podul realizat din ramasitele unui fost palat regal, aceste structuri inedited atrag nenumarati vizitatori anual.

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Cele mai cumparate articole promotionale cu Hillary Clinton

Se apropie alegerile prezidentiale din America, iar sustinatorii lui Hillary Clinton pot compara obiecte promotionale cu chipul sau mesajele candidatei la presedintie. Iata despre ce este vorba si cat costa.

Top cele mai proaste jocuri inspirate de filme

Cele mai proaste jocuri inspirate de filme sunt doar cateva dintre titlurile pe care nu ar trebui sa le incercati vreodata. Jocurile realizate pe baza unorproductii cinematografice nu au avut niciodata foarte multsucces. Desigur, au existat unele exceptii, precum unele titluri Alien sauGoldenEye 007, darin acest articol va vom prezente doar cinci dintre cele mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )