Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Hotnews Hotnews,
 Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Decizia va fi luata in sedinta extraordinara a Consiliului Local programata luni, scrie Mediafax. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. El a convocat o sedinta extraordinara a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la sectia ATI si pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt medicului Catalin Denciu. continuă pe Hotnews

Medicul ranit grav in incendiul de la Spitalul Piatra Neamt va fi transferat duminica in Belgia - Tataru

Medicul ranit grav in incendiul izbucnit sambata seara la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt va fi transferat la un spital din Belgia duminica dimineata, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Doi primari se intrec sa-l faca cetatean de onoare pe medicul-erou de la Piatra Neamt. Edil:Este un gest mic

Cristi Valentin Misaila, primarul municipiului Focsani si Andrei Carabelea, edilul municipiului Piatra Neamt, au anuntat duminica dupa-amiaza, pe paginile personale de Facebook, deciziile pe care le-au luat dupa tragedia de la spitalul in care au murit zece oameni.

Fosti pacienti ai medicului erou de la Piatra Neamt spun ca acesta era dintre cei care nu iau spaga: A scos bancnotele si mi le-a dat inapoi Nu a primit nicio atentie, doar un multumesc

Medicul erou din Piatra Neamt, Catalin Denciu, cel care s-a ranit grav incercand sa salveze pacienti la incendiul de sambata seara, facea parte dintre doctorii care refuzau sa ia spaga, potrivit unei intamplari povestite de un fost judecator si a mai multor persoane care au comentat la postarea acestuia.

Medicul-erou de la Piatra Neamt a ajuns cu bine in Belgia (surse medicale)

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, a ajuns cu bine in Belgia, au confirmat pentru HotNews. ro surse medicale. Transferul s-a realizat cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane, in conditii speciale, cu asistenta medicala specializata asigurata, pe toata durata transportului, de o echipa din cadrul Ministerului Apararii Nationale si SMURD Bucuresti. Pacientul a fost preluat de medicii militari belgieni, care vor stabili, dupa finalizarea procedurilor de evaluare medicala, conduita terapeutica si de suport medical, mai spune Ministerul Apararii.

Avionul MApN cu medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a decolat spre Belgia

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, este transferat duminica la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru tratament de specialitate, transmite MApN.

Medicul Radu Tincu, despre incendiul de la Piatra Neamt: Trebuie sa respecte toate perioadele de reverificare a aparaturii medicale si daca se gaseste o deficienta, ea trebuie corectata si semnalizata

Radu Tincu, medic pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, a vorbit, la B1 TV, despre tragedia de la Piatra Neamt. Acesta atrage atentia asupra verificarii aparaturii medicale, mai ales in aceasta.

Primarul din Piatra Neamt, despre incendiul din ATI COVID: E un Colectiv. E o tragedie

Primarul municipiului Piatra Neamt a fost, sambata seara, la Spitalul Judetean, unde 10 pacienti internati la Terapie Intensiva au murit. El considera ca acest incident este asemanator tragediei din clubul Colectiv din 2015.

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, la cinci minute dupa ce s-a sunat la 112. Unde a ajuns medicul erou

Medicul erou Catalin Denciu va fi transportat in aceasta dimineata la un spital din Bruxelles. Medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului dupa ce a incercat sa salveze pacientii din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari violente. Ministrul Sanatatii a dezvaluit ca este bun prieten .

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )