Libnet.ro
UNICEF

18:30

Medicul fara un plaman, sef de sectie de Boli Infectioase, care continua lupta cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Medicul fara un plaman, sef de sectie de Boli Infectioase, care continua lupta cu noul coronavirus

Un medic de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia este, de peste doua decenii sta in prima line a medicinei. Chiar daca nu are un plaman, medicul Corina Maniu este implicata in lupta cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, despre bonusul pentru cadrele medicale. Cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, aflat in prima alinie in criza coronavirus, spune ca demersul de a acorda un bonus lunar de 500 de euro personalului medical care trateaza pacienti cu Covid-19 este un gest frumos, dar cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

VIDEO Militarii au intampinat-o cu flori si aplauze pe asistenta medicala de la Boli Infectioase careia vecinii i-au aruncat clor pe usa

MIlitarii Batalionului 284 Tancuri au asteptat-o in fata blocului pe asistenta medicala hartuita de vecini pentru ca lucreaza la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, oferindu-i flori si aplaudand-o, in speranta ca gestul lor ii va da putere sa lupte mai departe.

LOreal Romania doneaza produse si gel pe baza de alcool catre spitalele de boli infectioase

LOreal Romania doneaza peste 42. 000 de produse catre spitalele de boli infectioase din tara si peste 7,5 tone de gel pentru curatarea mainilor pe baza de alcool catre spitale, farmacii si retelele alimentare.

Spitalul de Boli Infectioase Iasi nu mai are paturi libere la ATI. Noi cazuri grave vor fi dirijate catre Spitalul de Neurochirurgie

Toate cele noua paturi de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase din Iasi sunt ocupate de pacienti cu noul coronavirus, doi dintre ei fiind intubati si ventilati.

Asistenta hartuita de vecini pentru ca lucreaza la Boli Infectioase: Mi-au aruncat clor pe usa apartamentului

Mihaela Moga Pal 44 ani) lucreaza la cel mai important spital din Galati in care sunt tratati bolnavii cu COVID-19 si spune ca vecinii ei, din blocul unde locuieste de circa 20 de ani, au o atitudine ostila de neimaginat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )