Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medvedev: Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medvedev: Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina

Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina, responsabilitatea acestuia revenind deopotriva unor lideri ucraineni din trecut si actuali, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev, citat de agentia de presa RIA Novosti. continuă pe Ziarul Bursa

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Militarii NATO din Ucraina se antreneaza pentru a lupta in teritorii RUSOFONE

Comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, va asista la cateva ore de antrenament ale militarilor care participa la exercitiul Saber Guardian / Rapid Trident 2015.

Ce planuri anunta Porosenko pentru o regiune din Ucraina

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a anuntat planuri de a crea o zona demilitarizata de 30 de kilometri in Lugansk.

Lupte sumo intre oligarhii din Ucraina

Departe de razboiul din Donbas, unde armata guvernului de la Kiev lupta cu separatistii sustinuti de Kremlin, in vestul tarii razboiul oligarhilor, clanurilor, nationalistilor si mafiilor este mult mai feroce, alimentat de interese politice si financiare.

Ziarul grecesc To Vima: Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei 10 miliarde de dolari pentru iesirea din zona euro si revenirea la drahma

Premierul grec Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei un sprijin de 10 miliarde de dolari pentru a iesi din zona euro si a reveni la drahma, a dezvaluit ziarul grec To Vima. Potrivit sursei citate, Rusia nu a refuzat.

Aproape 3 milioane de franci elvetieni pentru scoli din Brasov

Cladirile a trei scoli din Brasov vor fi reabilitate si modernizate printr-un proiect cu un buget de aproape 3 milioane de euro, finantat din Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.

Amenzi de 171.000 de lei pentru conditiile din trenurile si de pe peroanele Garii de Nord. Vezi principalele abateri constatate

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat, in urma unui control efectuat miercuri in Gara de Nord, amenzi totale de 171. 000 de lei pentru conditiile de pe.

Comisia pentru cultura din Senat cere o sanctiune EXEMPLARA pentru Pro TV

Comisia pentru cultura si media din Senat a criticat modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, si a cerut CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania.

MAE: Acord pentru sediul din Bucuresti al Centrului Sud-Est European de Aplicare a Legii

Secretar de stat pentru afaceri europene George Ciamba, MAE, a semnat astazi, Acordul de sediu intre Romania si Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii SELEC), stabilit la Bucuresti, conventie de creare a organizatiei prin care este recunoscut rolul Romaniei in combaterea crimei organizate.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )