Libnet.ro
UNICEF

18:15

Amenzi de 171.000 de lei pentru conditiile din trenurile si de pe peroanele Garii de Nord. Vezi principalele abateri constatate

Antena3 Antena3,
Amenzi de 171.000 de lei pentru conditiile din trenurile si de pe peroanele Garii de Nord. Vezi principalele abateri constatate

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat, in urma unui control efectuat miercuri in Gara de Nord, amenzi totale de 171. 000 de lei pentru conditiile de pe. continuă pe Antena3

Controale ANPC in Gara de Nord si in trenuri: Comisarii au aplicat amenzi de 100.000 de lei pentru conditiile de pe peroane si din garnituri

Gara de Nord si sase garnituri de tren au fost supuse unui control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), unde comisarii au aplicat aplicat amenzi de 100. 000 de lei pentru conditiile de.

Tata Technologies primeste ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea de locuri de munca

Tata Technologies, companie care isi are sediul la Brasov, ar urma sa primeasca in acest an un ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea a 49 de noi locuri de munca, noua dintre acestea urmand sa fie alocate persoanelor care provin din zonele defavorizate. De asemenea, o alta companie brasoveana, Bilka Steel, a primit un ajutor de stat de 1,06 milioane de lei pentru crearea a 30 de noi locuri de munca, din care noua sunt alocate persoanelor din mediile defavorizate.

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Cheltuieli de 42 milioane de lei pentru inchiderea si conservarea minelor

Lucrarile de conservare, inchidere si ecologizare a minelor vor necesita, in acest an, fonduri estimate la 42 milioane lei, dupa ce, anul trecut, pentru aceste operatiuni autoritatile au alocat peste 57 milioane lei, iar intre 2005 si 2014 - aproape 920 de milioane de lei.

Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 5 milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 5 milioane de lei reprezinta cea de-a cincea transa deblocata in 2015, din fondurile ce urmeaza sa fie repartizate de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor.

Guvernul aloca 5 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 5 milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Subventie de 20.000 lei pentru cei care cumpara masini electrice

Ministerul Mediului propune acordarea unor subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5. 000 de lei la achizitia unui autovehicul electric hibrid, potrivit unui proiect de.

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 2.000 de lei pentru cumpararea unui autovehicul electric

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5. 000 de lei la achizitia unui autovehicul electric hibrid cu sursa de alimentare externa,.

Bonus de 200 de lei pentru conturile noi la Winmasters

Winmasters, prima companie de jocuri si pariuri online licentiata in Romania, ofera un bonus de pana la 200 de lei. inregistreaza-te, depune cel putin40 RONsi primesti bonus de bun venit100%din suma depusa, pana la200 RON. Foloseste codul BONUS200RO. Joaca online si legal in Romania, doarla Winmasters! .

Aeroportul Baia Mare aloca 64,78 milioane de lei pentru constructia unor piste

Aeroportul Baia Mare organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare de 64,78 milioane lei, fara TVA, pentru constructia unor piste de aterizare si decolare, potrivit unui anunt de participare postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )