Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mehedinti: Activitatea combinatului de Apa Grea ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil

B1 B1,
Mehedinti: Activitatea combinatului de Apa Grea ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil

Activitatea combinatului de Apa Grea din Mehedinti ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil, iar situatia ar duce la o emisie de gaze toxice in atmosfera care ar pune in pericol viata celor peste. continuă pe B1

VIDEO Un nou protest la poarta Combinatului de Apa Grea

Angajatii de la Romag-Prod au protestat miercuri din nou la poarta unitatii, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de doua luni de zile. Au refuzat sa intre in schimbul intai, activitatea la locurile de munca fiind asigurate de colegii din tura de noapte.

Conflictul de la RAAN: Ministerul Energiei reaminteste ca a propus oprirea controlata a producatorului de apa grea

Ministerul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri MEIMMMA) isi precizeaza pozitia fata de situatia creata la Regia Autonoma de Activitati Nucleare RAAN) intr-un comunicat in care reaminteste ca i-a propus administratorului judiciar al producatorului de apa grea oprirea controlata a combinatului de la Drobeta-Turnu Severin.

Cinci angajati de la Combinatul de Apa Grea au intrat in greva foamei

Angajatii de la Combinatul de Apa Grea continua protestele, cinci dintre ei au intrat in greva foamei nemultumiti ca nu si-au primit salariile. ISU Drobeta le-a amenajat un cort in fata unitatii, iar Crucea Rosie la solicitarea Jandarmeriei le va aduce apa minerala.

Tragedia angajatilor de la Combinatul de Apa Grea aflati in greva foamei. Salariile nu s-au dat din mai: Vreau sa muncesc in tara mea, nu sa ma duc sluga la altii

De trei zile, cinci angajati de la Combinatul de Apa Grea din Halanga au intrat in greva foamei fiindca nu si-au primit salariile pe ultimele doua luni. Oamenii au ajuns in prajul disperarii fiindca nu au cu sa achite ratele la banci si facturile curente.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )