Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mercedes achita taxa record de aproape 5 milioane dolari pentru a se inscrie in Campionatul Mondial de Formula 1

B1 B1,
Mercedes achita taxa record de aproape 5 milioane dolari pentru a se inscrie in Campionatul Mondial de Formula 1

Mercedes va plati Federatiei Internationale de Automobilism FIA) o taxa record, de aproape cinci milioane de dolari, pentru a se inscrie in editia 2015 a Campionatului Mondial de Formula 1, potrivit. continuă pe B1

Aproape 4 MILIOANE de francezi au iesit in strada in memoria celor 17 victime ale atentatelor teroriste. Suntem UNITI

Aproape patru milioane de oameni au iesit in strada, pe tot teritoriul francez, in memoria celor 17 victime ale atentatelor teroriste din Franta. Este un mars fara precedent in istoria Frantei. Purtand in.

Honda, amendata cu 70 milioane dolari in SUA

Honda Motor Co. a acceptat sa plateasca o amenda record, de 70 de milioane de dolari, catre autoritatiile din SUA, acestea din urma pretinzand ca societatea auto nipona nu a raportat guvernului federal, timp de un deceniu, anumite incidente care au dus la decesul sau vatamarea unor persoane.

UPDATE2 Amenzi de aproape 35 milioane de euro pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora in perioada 2005-2009/Selgros respinge categoric decizia si asteapta motivarea acesteia pentru a o ataca in i

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare 4 retaileri si 21 de furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 154. 538 lei aprox. 35 milioane de euro). Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora, in perioada 2005-2009.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )