Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mercedes-Benz va lansa un pick-up

Hotnews Hotnews,
 Mercedes-Benz va lansa un pick-up

Mercedes-Benz anunta ca va lansa un pick-up de dimensiuni medii, fiind prima marca premium ce intra in acest segment. Germanii spun ca modelul va iesi pe piata pana la finalul deceniului, presa speculand ca masina ar putea fi in piata cel devreme in 2017. Modelul e gandit pentru America Latina, Australia, Africa de Sud si Europa. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Mercedes-Benz GLE se prezinta. Este de fapt un ML restilizat si cu nume nou

Mercedes-Benz Clasa M, cunoscut mai bine ca Mercedes-Benz ML, primeste un facelift pentru 2015 si un nou nume: Mercedes-Benz GLE. Aceste mofidificari au fost anuntate deja de producatorul auto german si iata ca la scurt timp de atunci sunt si puse in practica, pentru a da mai multa coerenta gamei de modele Mercedes-Benz.

Cum functioneaza un pick-up realizat din piese LEGO

Pentru ca unii oamenii au parte de un spirit creativ exacerbat, nu ar trebui sa fim surprinsi de existenta unui pick-up realizat din piese LEGO. De-a lungul anilor am vazut foarte multe creatii realizate din piese LEGO, unele mai mari decat altele. Prea putine dintre ele indeplineau insa o functie utila, cele mai multe rezumandu-se [].

Mercedes-Benz pregateste un model pickup de lux

Mercedes Benz pregateste un model pickup si intentioneaza sa intre pe o nisa in care nu exista modele premium, momentan. Modelul in cauza, pentru care exista doar un design grafic in acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )