Libnet.ro
UNICEF

08:00

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

România Liberă România Liberă,
Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel. continuă pe România Liberă

Parlamentul Spaniei voteaza acordul pentru Grecia, desi nu este OBLIGATORIU. Ce a declarat premierul spaniol

Seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, si-a anuntat miercuri intentia de a supune votului Parlamentului acordul Greciei cu UE, data fiind importanta fondurilor angajate, desi aceasta procedura nu este obligatorie in Spania.

FMI CRITICA acordul pentru Grecia. De ce are nevoie statul elen

Fondul Monetar International FMI) a criticat marti seara acordul privind un nou plan de salvare oferit Greciei de liderii zonei euro, apreciind ca datoria publica a statului grec a devenit nesustenabila si ca Atena are nevoie de reducerea datoriilor.

LIVE TEXT O noua zi decisiva pentru Grecia: Parlamentul este chemat sa aprobe o prima serie de masuri de austeritate / Prima greva dupa ce Syriza a ajuns la putere / Ciocniri intre politie si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov in poata Syntagma

Premierul grec Alexis Tsipras incearca sa promoveze miercuri in Parlament nepopularele masuri de austeritate impuse de creditorii Atenei in schimbul mentinerii Greciei in zona euro, scrie AFP. 21:28 Grecia: Ciocniri in piata Syntagma din Atena intre politisti si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov, in momentul in care a inceput dezbaterea parlamentara19:33 Deputatii francezi au adoptat cu o mare majoritate planul de ajutor pentru Grecia19:10 Surse: Protectia banilor britanici implicati intr-un acord pentru Grecia este o linie rosie17:39 Ministrul Energiei, Panayiotis Lafazanis, va vota impotriva planului de salvare16:50 Alexis Tsipras, catre membri Syriza: Cine are o alternativa sa vina sa imi spuna.

Fonduri de urgenta pentru Grecia. Despre ce suma este vorba

Comisia Europeana propune acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermediul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie.

Eurogrup a aprobat inceperea negocierilor privind un plan de ajutor pentru Grecia

ACTUALIZARE 17:33 FT: BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, pentru bancile elene Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia, potrivit Financial Times. * ACTUALIZARE 17:22 Bulgaria, reticenta privind participarea la finantarea de urgenta a Greciei * ACTUALIZARE 16:30 Draghi: Lichiditatea de urgenta pentru Grecia a fost ridicata cu 900 de milioane de euro * ACTUALIZARE 15:42 CE considera ca Grecia a indeplinit in mod satisfacator cerintele zonei euro * ACTUALIZARE 15:33 BCE mentine dobanda neschimbata, la nivel minim record de 0,05% * ACTUALIZARE 15:20 Un fost director al Eurobank, Aris Xenofos, va conduce fondul de salvare a bancilor.

Londra se opune includerii fondurilor britanice in programul de asistenta pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

Comisia Europeana propune un imprumut de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie,.

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie,.

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie, potrivit unui document citat de Reuters.

Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Parlamentul sa aprobe nou program de asistenta financiara destinat Greciei, Germania fiind una dintre tarile din zona euro care trebuie sa se pronunte in privinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )