Libnet.ro
UNICEF

16:15

Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

B1 B1,
Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Parlamentul sa aprobe nou program de asistenta financiara destinat Greciei, Germania fiind una dintre tarile din zona euro care trebuie sa se pronunte in privinta. continuă pe B1

Angela Merkel: Alternativa la planul de salvare a Greciei ar fi fost haosul

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri ca alternativa la noul program de ajutor destinat Greciei ar fi fost haosul si ca ar fi complet iresponsabil sa nu se incerce, cel putin, aplicarea acestui plan, scrie AFP.

Angela Merkel a facut o fetita palestiniana sa planga (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce a facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, scrie BBC News online. Merkel i-a spus unei fetite.

Angela Merkel a facut o fetita palestiniana sa planga: Nu toti imigrantii pot ramane in Germania (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce a facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, scrie BBC News online. Merkel i-a spus unei fetite.

Angela Merkel a facut o fetita sa planga

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost criticata vehement dupa ce ar fi facut-o sa planga pe o fetita de origine palestiniana care risca sa fie repatriata, informeaza BBC News online, conform.

VIDEO IMPRESIONANT. Angela Merkel a facut sa planga o tanara refugiata, in timp ce ii explica de ce trebuie sa plece din Germania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a facut-o sa planga pe o tanara refugiata din Palestina, in timp ce ii explica de ce trebuie sa paraseasca Germania, informeaza Business Insider.

Angela Merkel, impotriva casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex: Cuplurile gay au varianta unei conventii civile

Angela Merkel se declara impotriva casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, informeaza B1 TV. intr-un interviu pentru un blogger neamt, cancelarul Germaniei a anuntat ca este impotriva discriminarii si.

Angela Merkel isi serbeaza aniversarea in Parlament, negociind pentru al treilea program de asistenta al Greciei. Presedintele Bundestagului i-a daruit un buchet de flori

Angela Merkel isi serbeaza vineri cea de-a 61-a aniversare, iar Bundestagul i-a trimis un buchet de flori. Bundestagul este Camera inferioara a parlamentului german care in cursul zilei de vineri urmeaza a se pronun.

Tanara refugiata care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului Angela Merkel ar putea primi totusi permisiunea sa ramana in Germania

Aydan ozoguz, responsabila guvernului german pe probleme de imigratie si integrare a refugiatilor, a declarat ca tanara palestiniana, care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului german Angela Merkel in.

VIDEO Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi

Cancelarul german Angela Merkel a parut stanjenita miercuri seara in timpul unei dezbateri televizate, unde s-a vazut confruntata cu o tanara palestiniana ce a izbucnit in lacrimi pentru ca i s-a respins cererea de azil si trebuie sa paraseasca Germania, scrie Agerpres.

Mecanismul European de Stabilitate va contribui cu 40-50 de miliarde de euro la noul plan de asistenta acordat Greciei

Mecanismul European de Stabilitate ESM) va contribui cu o suma cuprinsa intre 40 si 50 de miliarde de euro la cel de-al treilea plan de asistenta pe trei ani acordat Greciei, a carui valoare totala este.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )